Zobrazit normální verzi : Nahlašení Admina
Dobrý Den-Večer CHcem Nahlasit Admina jmenem:Folowed Duvod:Free kick prečo vlastné dal Free kick zavolal jsem na forum cez "! proč lebo ct free killovaly potom prišel admin na servr a jeden napsal spravu An1mal je Kid ja jsem napsal "JSI NO" a admin kick a bylo to víc krat Dekuji :)
Čauko Kakauko
Takže Abych to shrnul začlo to tim že mi na TTT Spasa řekl že nekdo na Jb5 stale spamuje hlášení a jestli bych tam nemohl zajit.
Tak sem tam samozřejmě přišel a celý ten stuj spam byl o tom že: neumíš pravidla a netušíš že podvádět se zakazovat NEMUSÍ (je to automatické). Tak sem ti řekl že je to nesmysl a že si neměl pravdu načež si opět začal spamovat nesmysl za nesmyslem. viz : http://csko.cz/chatlog/show?from=16-06-2018&to=16-06-2018&server=1&nick=An1mal&sid=&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Dám sem nějaké jen tak pro zábavu:
An1mal zivnak tvuj otcko je kid
An1mal kido
An1mal hlavne folowed je ch uje
An1mal tvoj otcko ma 12rokob
An1mal alahu akbar
An1mal idem na forum ted zebrat o prava hned my daju a perma ban
An1mal ok dam ty ban ac budu admin
An1mal dam ty perma ban
An1mal ano dam ty free vip
An1mal ja jsem si zadal o prava
An1mal ja mam aj game sites
An1mal byl tu smajlos?
An1mal smajlos je admin
An1mal Mr.Smajlos [zmenil nick na]: An1mal
An1mal na games ites jsu animace
An1mal ja mam game sites
An1mal mam steam a gamesit es
A nejlepší:
An1mal idem na pokecat z Admini
22:14 <An1mal> či neviem kolko mam
22:14 <An1mal> ja mam 17rokov
Mr.Smajlos ty mne znas?
Mr.Smajlos kto mne zna nech napise ja
Bud rád že to byl jen kick pane budoucí admin.
Peace.
Doporučuji kontrolovat svoje chování, za poslední dny tady jen pácháš problémy. Hra u CT bez mikrofonu, spam hlášení bez důvodu, nadávky v chatu. Co teď čekáš od tvojí stížnosti? Měl bys za ten kick přijít poděkovat, příště už to bude ban.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.