PDA

Zobrazit normální verzi : Ukradený steam

Dzama1
30-06-18, 14:35
Zdravím dnes mi byl odcizen steam i s emailem, tak si říkám zachovám klidnou hlavu dojdu kontaktovat steam support a pohoda. Jenže steam support nevím jak vám, ale mně nefunguje nemůžu se tam ani zaregistrovat a tím pádem nemůžu založit ticket. A jinak na email se mi taky dostal to už vůbec nevím jak, když tam mám naprosto odlišné hesla takže smazal i všechny maily. Byl bych rád za jakékoliv rady. Díky moc :blink:

Aldom
30-06-18, 14:49
Ahoj, měl jsi steam guard?

edit1: Dostaň se do toho mailu, měl by si k němu mít připojený nějaký záložní nebo tak něco. Jestli jsem pochopil správně tak ten mail kam se ti dostal jsi měl připojený ke steamu, ne? Jakmie se dostaneš do emailu tak tam bude někde tlačítko kde bude napsáno něco ve smyslu "odhlásit ze všech zařízeních" tak na to klikni a ještě předtím si od toho mailu změň heslo samozřejmě. Mně se stalo to co tobě, akorát že já neměl steamguard ještě..

Dzama1
30-06-18, 14:53
Právě že neměl, ale mám důkazy, který si myslím že by postačili, ale jak jsem psal steam support nefunguje a co jsem koukal na YT tak to lidem ukradli i se steam guardem

Aldom
30-06-18, 14:56
A co kreditku, tu jsi měl připojenou účtu?

Dzama1
30-06-18, 14:59
Neměl, ale mám platby přes Psc a klíče co jsem si přidával a to taky jde

Dzama1
30-06-18, 20:28
Můžete LOCK a nesmírně děkuji šerifovi Aldomovi <3

Aldom
30-06-18, 20:31
:wub::wub::wub:

Koprakek
30-06-18, 20:45
Jak se to vyřešilo tedy?

Dzama1
30-06-18, 22:23
Jelikož já jsem slepý nebo jsem prostě nevěděl jak napsat ticket, tak mi s tím pomohl Aldom. Napsali jsme na support, kde jsme napsali nějaký důkazy k tomu, aby měli jistotu, že to jsem opravdu já. Po chvilce mi přišel kod na email, který Aldom zadal do toho ticketu nebo kam a pak mi asi po 5 hodinách co mi přišel email, že se na to podívají mi přišel email, že mi ho vrátili a k tomu emailu mi hodili i heslo k mému účtu.

Aldom
30-06-18, 22:46
Víceméně řešené jako ztráta hesla, akorát to bylo jiné v tom, že ten chlapec mu změnil jak email na který byl steam acc. připojen tak i heslo samozřejmě.. účet jsme dohledali pomocí přihlašovacího jména a pak to šlo jak už popsal Džamal.. dodali jsme důkazy a přiřadili k tomu účtu už zabezpečený email a steam support to vyřešil. Jaké z toho plyne poučení? Udělejte si steam guard a zabezpečte si dobře email, nic víc, nic míň. Jsem rád, že to dopadlo tak jak to dopadlo :happy:

noblemar
01-07-18, 09:04
Myslim si, ze by sa to rovno malo zaradit do:

"FAQ - základní otázky a odpovědi" = http://csko.cz/forum/forumdisplay.php?109-FAQ-z%E1kladn%ED-ot%E1zky-a-odpov&%23283;di

alebo

"Dotazy" = http://csko.cz/forum/forumdisplay.php?10-Dotazy

a priradit status "dolezite"

Jedna sa o beznu vec, co sa riesi kazdu chvilu, takto to bude rovno na ociach. Hraci budu vediet jak postupovat.