PDA

Zobrazit normální verzi : [ čakanie na admina ] Stížnost na admina plejer, bezduvodny ban



Fanarim
04-07-18, 22:23
Dobrý den, dnes v klidu hraju na serveru, chráním většinou naši vlajku jako vždy jelikož je to můj styl hraní a nwm zda tady pan admin se snaží být zajímavý nebo co, ale dle mě jsem dostal bezdůvodně ban jen za to že hraju a údajně jak kempuji ? Kempování hlavně že chodím po celé mapě apod. Jasné zneužití pravidel a ještě admin hraje tak divně, že osobně na něho mám ještě podezření na wallhack.....

Prosil bych vedení o prověření admina plejer, nebo dle mého názoru ani nehraje dle pravidel a ještě zneužívá pravomocí, které mu byly přiděleny.

Screen zde: http://prntscr.com/k2lzwx

Fanarim
04-07-18, 22:26
Momentálně mě umlčel že jsem mu řekl že jsem dostal bezdůvodny ban dle mě a ještě je arogantní, máte zda super admina, který zhoršuje reputaci serveru :)

plejerplejer
04-07-18, 23:25
1. v klidu skutečně hrál
2. pokud je k dispozici hltv mrkněte se
3. hra stěžujícího si hráče spočívala ve velmi klidném vyhledávání hitplaců kde prostě čekal až někdo, kdo skutečně hraje poběží kolem a on si ho sundá, asi polovinu skore awp hunt, čili žádné krytí někoho, nebo vlajky, jen osobní honění skore
4. ani jediný pokus o vlajku a to ani přes to, že jeho tým měl over jak má být
5. když jsem mu taktiku vychytal a chodil jsem si pro něj a kazil mu tím jeho huntění skore, tak to zkusil vyřešit tím, že mě nahlásil za aimbot (jako cokoli, ale aim jsem nikdy neměl, natož aimbot :)
6. ban jsem dal opravdu hrozný, celých pět minut za 35 minut této "hry" stěžujícího si hráče
7. opravdu nebudu řešit pocit nespravedlnosti ve hře, velmi trpělivě a opakovaně jsem ho upozornil, že na to má forum, nedal si říct, tak dostal mute
8. poté se reconnectnul opět jsem ho třikrát upozornil aby toho nechal a hrál a pohrozil mu, že pokud bude v tomto způsobu hry pokračovat, tak dostane ban na mnohem déle, .....nakonec hrál
9. bez kempu, ale nemohl huntit skore, takže se za 7 minut odpojil
10. to je vše, pěkný den přeje nero LAMA CZ aka plejer:taunt:

a malý bonus nakonec...fakt hraju divně???:laughing1: ...jako že lamím, tak to určitě jo, ale divně...?

edit: jo a prosím pěkně přesuňte to do "stížností", tady by si toho nikdo ani nevšiml :wink:

Fanarim
05-07-18, 09:10
1. Celou dobu jsem AWP neměl, v době kdy jsi mě dal ten ban, tak jsem už hrál pár minut s M4a1 nebo Mp5
2. Po 7 minutách jsem se odpojil, neboť jsem po operaci a musel jsem jít rehabilitovat
3. No upozorňoval jsi mě stylem že mám mlčet apod. ale nevidím důvod mlčet, neboť nevidím na portálu žádný pravidlo a není ani zákon co by mě zakazoval psát nebo mluvit do voice chatu, kde jsem se o tobě taky slušně vyjádřil.
4. Dle tebe na Dust2 mapě nešel ani jednou pro vlajku, z midu a občas z B plantu jsem se tam snažil dostat, ale vždy mě někdo zabil ... ale to už ty jsi viděl nemohl neboť věříš svému co jsi jen viděl občasně.

plejerplejer
10-07-18, 18:39
Nikdo nic? Tak asi lock. Děkuji.

Samco
10-07-18, 19:46
Ahoj, ďakujeme za sťažnosť. Obe strany majú svojim spôsobom pravdu. Ak by sa naskytol podobný problém aj v budúcnosti, bolo by lepšie skúsiť to rozumne vyriešiť priamo medzi sebou a rozumne sa dohodnúť. Samotnému žiadateľovi odporúčam hrať radšej otvorenejšie a bez prebytočného zdržiavania sa, skrývania sa a čakania na prechod nepriateľov. Samozrejme ak je to v rámci možností.