Zobrazit normální verzi : Patrik30 --> Nuuu.da
Vypis z konzole:
prosim o un ban
Poznamka:
Dobry den chcel by som pozjadat o unban lebo som dostal besdvovodne ban dalv som prokas ako CT zakazane stat povolene cupjet iba jeden splnil moj prikas a tento admin mi dal ban Nuuu.da!!
Ano, zakázal jsi stát, ale nepochopil jsem proč daný hráč co za tebou celou dobu STÁL, měl jako jediný přežít. Když jsem ti tuto otázku podal střelil jsi mě do hlavy a pofragoval celý server a i tak jsem se nedočkal odpovědi, proto jsi byl vykopnut od CT. Následně jsi se tam hned připojil zpět a vysvětloval jsem ti, že když tě nějaký admin přesune od CT, neznamená to že se tam máš hned vrátit, dal jsem ti následně 2 minuty aby jsi se připojil zpět k T(byl jsi už naživu takže to bylo možné), ovšem ty jsi i přes varování že dostaneš zákaz neodešel, proto jsi byl potrestán zákazem na dobu 3 dnů.
Byl si upozorněn + ještě ignoruješ admina. Nevidím důvod proč by byl bezdůvodnej (Dodejte mi ještě výpis z ban listu).
Zde je výpis z banlistu: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=255247
Nevím co se děje ale vždycky když si někdo zažádá o unban a banujcí admin byl Nuuuda tak je vždycky bezdůvodnej. Proti unbanu.
Ten den ještě vydržíš, dle informací je ban oprávněný. Příště dodej i výpis a zkus psát trošku smysluplněji.
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.