Zobrazit normální verzi : Lotr - bfme 2
Znáte někdo tuto hru? Popřípadě vlastníte ji?: Lord Of The Rings: The Battle for middle earth 2
Máte zde hodně možností.
Je to strategická hra o Páně Prstenů, jak už vypověděl název.
Tato hra vám např. nabízí:
-Neomezená možnost stavění budov a vytváření jednotek, spousta hrdinů dobrých i zlých jako například známý Lord Sauron.
-Možnost vytvoření vlastního hrdiny.
-6 ras, dobrých i zlých.
1)Dobré: Lidé západu, trpaslíci, elfové
2)Zlé: Mordor, Isengard, Goblins
3)Neutrální jednotky: Za tyto jednotky de hrát pouze za zlé mocnosti a jen v případě že máte kouzlo které je ovládá, anebo toto kouzlo může mít hrdina.
-Možnost hraní po internetu. A mnohem více.
Mnoho map, mnoho bitev, mnoho zábavy. Doporučuji tuto hru. :)
http://www.youtube.com/watch?v=8ZYdn232WPY
Kaktus-sama
03-03-11, 20:49
Hrál jsem i tu dodatečnou verzi k tomu asi měsíc jsem u toho seděl. Pak mě to omrzelo a odinstaloval jsem to, a asi za týden jsem to instaloval znova a znova u toho tak měsíc seděl. Rád jsem hrál za Isegrand ( Já tomu tak říkám =D ) Protože měli takové čokly a ti všechny rozdupali na cucky.
NICE GAME !
Možná bychom spolu mohli někdy dát přes hamachi. :) Nejradši hraji za Mordor nebo za lidi. :)
Kaktus-sama
04-03-11, 12:50
Jop to mohli, někde to vyhrabu nainstaluju a půjdeme pařit.
- Moje oblíbená mapa je takovej ten velkej bílej hrad, myslím že měl název Minas ??? a dál nevim =)
zkusím stáhnout,jestli se mi to bude líbit jako stronghold legends tak si to nechám
Kaktus-sama
05-03-11, 13:29
By jsme pak mohli hrát 3 x) by byla docela větší zábava. Jinak o tom pochybuju, určitě se ti to bude líbit. ;)
hra mě jde spustit offline,ale online nejde,nejnovější patch 1.06 mi hlásí chybu. Zkusím to ještě přeinstalovat
Ještě hraje Minamoto CZ, jestli znáte?
Dejte mi na sebe nějaký kontakt, třeba skype nebo ICQ.
P.S: Zrovna jsem dobyl Minas Morgul. xP :D
Kaktus-sama
06-03-11, 17:03
Jop znám , hrával na Wa3FT.
Ok mám tě, pokud se jmenuješ chlop z marsu :D :), teď už hrává na druhém Warcraftu, xD
PanPastelka
08-03-11, 17:27
Hru mám, originálku. Hraju ji dlouho, ale jen singláč, z mulťáku mám strach. =D Nejradši hraji mapy hradbami. Rád jsem na hradbách za elfi, jelikož mají nejsilnější lukostřelce.
Kaktus-sama
08-03-11, 19:54
A taky nejlepší hrdiny jako lukostřelce =)
PanPastelka
08-03-11, 21:24
To jo. Zase mají nevýhodu v ceně budov, vojáku. A rychlosti stavění, rekrutování.
Tak mě napadlo, co takhle dát přes hamachi mapu helmův žhleb 3 vs. 1. Co vy na to? A pak můžeme dát 15 min. no rush na přípravu. :)
PanPastelka
10-03-11, 16:47
Určitě by jste mi stím museli pomoct, jak se připojit, jak hrát přes net a tak dále. Ale dobrý nápad. =) I když, 3 vs 1 myslím, že ten jeden hráč nemá šanci, pokud se postaví katapulty, tak se hradby rozstreli jako prd. =)
Kaktus-sama
10-03-11, 17:44
K tomu katapulty od 3 hráčů =D
Jinak počkám na fotříka až mi to doveze instalnu a půjdeme pařit. ;)
Někde jsem viděl mapu helmův žhleb 2 vs. 4. Stejně já to moc neumím, takže já za hradby nepůjdu. :D A tomu v pevnosti to dává prachy jak sviň, takže to zas tak těžké nebude :).
PanPastelka
10-03-11, 18:00
Ale bude. POkud nehraješ za hradbami, a nemáš lukaře elfáky, tak ti nedostřelí ani na katapulty u zakrslíků. Pak ti zníčí 5 ranama hradby, a nemáš šanci. Potřebuji pomoct s registrací, může mě nekdo provázet? Prosím
Já to hrál za lidi proti 3 brutalům (9 level), lučištníci nad bránou dostřelili až za most k žhlebově bráně. :D Jinak máš skype nebo jiný kontakt?
PanPastelka
10-03-11, 18:23
Já hrál za elfi proti 3 brutálům, a musím uznat, že jsem měl chvílema nahnáno. Aha, ty myslíš tuto mapu. Já myslel minas tirith. Jinak, nemám nic kromě steamu. Takže, dáš steam?
Jop, steam mám jako tady: Larodar56
tak už mám znova nainstalovanou v pc základni verzi a na jakým patchi hrajete?
PanPastelka
12-03-11, 15:05
Mě to nejde hrat pres internet. =)
Kaktus-sama
12-03-11, 15:43
Já mám originálku, sice ne u sebe ale mám. =D
Stáhněte si hamachi a připojte se ke skupince : Sarumanova zhouba, heslo : lordoftherings2
PanPastelka
12-03-11, 19:35
Já mám taky originálku, ale přes ten net mi to nejde proste. =)
Kaktus-sama
12-03-11, 21:13
No tak já jsem to přes internet nikdy nezkoušel , a v té skupině na hamachi už jsem. =)
Uvidí se, až mi to fotřík přiveze.
Tak co kaktusáku už fotřík přivez? :D
Tak co lidi, kdy dáme tu bitvu? :)
Kaktus-sama
02-04-11, 11:56
Já to cédo ještě nemám , takže si to budu muset stáhnout . Budu se snažit to udělat co nejrychleji ;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.