nikusko7676
06-08-18, 23:11
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 256020)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'necestuj tolko'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < wIEN*
[AMXBANS] Tvuj nick: wIEN*
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Dobry vecer.Chcel by som sa v 1. rade ospravedlnit.Ano cheatoval som. Ale naozaj ma to uz nebavi je to detinske a podle voci inym hracom.Chcem sa zmenit cheaty som uz pred2 dnami vymazal.Vzdy som sa pripojil cez novy steam.Ale pelagros mi stale daval bany. Chcem sa ospravedlnit aj jemu za vsetko.Budem velmi Rad ak mi date poslednu sancu kupim si steam a navzdy prestanem s tym. prosim vas. Potesi ma to ak mi date sancu ano bol som aky bol.Mrzi ma to.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 256020)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'necestuj tolko'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < wIEN*
[AMXBANS] Tvuj nick: wIEN*
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Dobry vecer.Chcel by som sa v 1. rade ospravedlnit.Ano cheatoval som. Ale naozaj ma to uz nebavi je to detinske a podle voci inym hracom.Chcem sa zmenit cheaty som uz pred2 dnami vymazal.Vzdy som sa pripojil cez novy steam.Ale pelagros mi stale daval bany. Chcem sa ospravedlnit aj jemu za vsetko.Budem velmi Rad ak mi date poslednu sancu kupim si steam a navzdy prestanem s tym. prosim vas. Potesi ma to ak mi date sancu ano bol som aky bol.Mrzi ma to.