PDA

Zobrazit normální verzi : AWP - svojvola admina (bezdôvodná zmena mapy)



Fuxxo
12-08-18, 17:08
Zdravim vedenie portalu.

rad by som vedel, pokial to bude mozne, ze ktory "pan" admin, sa dovali okolo 17:02 na awp server a sam si zmeni mapu na awp_india, bez akehokolvek hlasovania o tom, ci chce niekto hrat tu mapu?
nechcem tu nikoho vychovavat, ale admin by sa mal kusok spravat voci hracom, ktori tam hraju a nie prist a zmeni si mapu kedy chce na aku chce.. dakujem

F

Britny
12-08-18, 18:19
To je zase stížnost za všechny prachy. Toto ti asi fakt nikdo nezjistí, protože nefunguje hltv a i kdyby, na jednu stranu ok mohl se zeptat, ale na druhou vážně ohledně tohoto píšeš?

B

Fuxxo
12-08-18, 18:29
Pisem ohladne tohoto, lebo asi len jeden clovek napisal RTV, a ked ja mam cakat na to, kym sa zmeni mapa, ktoru chcem ja, tak nech si pocka aj on, alebo nech si meni mapy ked tam nie je nikto. robil som admina 6 rokov a toto som si nikdy nedovolil..


pockame ci sa prizna...

Britny
12-08-18, 18:32
No tak si počkej co k tomu daný admin poví, na tom ss je vidět a to vadilo jen tobě, nebo si stěžovalo více lidí? Protože co vím, tak zrovna India je jedna z dost oblíbených map..

Fuxxo
12-08-18, 18:41
mne osobne to vadi, pretoze aj admini by sa mali riadit nejakym tym kodexom slusneho spravania voci hracom na serveroch. netvrdim, ze ja som dokonaly, ale stacilo dat votovat o zmenu mapy na indiu, a taku moznost v amx menu urcite ma..

ked som aj pisal, ze ktory admin zmenil mapu, tak ziadna odpoved.. nic zlozite som vediet nechcel

Koprakek
12-08-18, 18:46
V záznamech by měl najít administrátor hříšníka.

Pelargos
12-08-18, 18:46
Vyzera to len na jedneho admina. Ked si to tu precita, urcite sa vyjadri.

Britny
12-08-18, 18:51
V záznamech by měl najít administrátor hříšníka.

Já vím kdo to byl, dal sem ss, ale smazal ho. Každopádně zase jak říkám nemusí se to nějak více vyhrocovat kvůli jedné změně mapy, ale taky chápu daného hráče. To votování by admini zneužívat neměli, pokud by se nejednalo o mapu, která co byla zvolená by třeba obsahovala nějaký bug, nebo něco podobného. Ale mělo se dát správně na výběr bud z několika oblíbených map, nebo amx_rtv a předtím mělo proběhnou samotné hlasování o novou mapu.

Fuxxo
12-08-18, 18:54
Britny uz vie o koho ide.. nestihol som zmazat link na screen :D tiez viem o koho ide.. mrkol som si nicky adminov v banliste.. tak uz len pockame kym napise vyjadrenie :)

Fuxxo
16-08-18, 22:29
tak asi nic z toho :)

Koprakek
17-08-18, 04:12
Nechal bych to furt otevřeny

Britny
18-08-18, 22:47
No nevím, jak dlouho se bude na toto čekat, takže to trošku popoženeme, jedná se o admina rEJKAc a rádi bychom věděli co ho k tomu vedlo. Díky

rEJKAc
19-08-18, 18:31
Ahoj no bylo to pár dní zpět pokud vím, takže někdo tam psal že by chtěl změnu mapy na awp_indiu protože se tam hrála mapa awp_metro docela velká mapa když tam bylo tuším 5 lidí někdo napsal že by chtěl awp_indiu někdo psal jinou mapu netuším přesně jakou tak jsem tam dal awp_indiu tím pádem to bylo lepší pro ten počet lidí který tam byl díky tomu se napojilo i více hráčů jen jeden jedinec v tom viděl problém a pokud v tom vidíš zneužívání práv tak si na omyle já to udělal protože někdo tu změnu chtěl a nikdo nic nenamítal kdyby jsem dal mapu kterou bys chtěl ty tak by bylo všechno v pohodě že ? podle mě bys měl byt rád za změnu mapy bylo tam víc návrhu já si vybral indiu nic víc nic min , nehledej v tom nic špatného příště dám na tebe a dám tam tvojí mapu aby si pak nepsal takové nesmyslí přejí hezký den nemám co víc bych měl napsat. k tvojí stížností.

Fuxxo
19-08-18, 22:39
neviem kto co pisal, lebo ty ako admin mas k dispozicii chat vsetkych, ktori su pripojeni na servery. pri zemen mapy tam bolo 8 ludi, ale cert to ber.. pre 5 ludi india? mapy pre 5 ludi su napriukad aim_awp alebo awp_luder, co su male mapy, ale tak cert ber aj toto. tvoje vyjadrenie beriem.. co ku tomu mam viac povedat. to, ze sa nehrala moja mapa, to nie je velmi podstatne, lebo ja mam viac map oblubenych.

len ma zaujima, ze preco nebolo z tvojej strany pouzite votovanie o zmene mapy? je to priamo v amxmodmenu, natukas to do 10 sekund (s peknou rezervou) a podla vysledku votovania bud zmenis tu mapu alebo nie... bolo by to fer voci vsetkym.

ste jeden z poslednych awp serverov CS 1.6, mate super navstevnost, malo cheatrov, mate dobre vyriesene nahlasovanie cheatrov priamo cez chat, aj ked 90% ludi o tom nevie, chodia tam ludia co aj vedia hrat.. nehram u vas casto, ale za ten cas, co tam chodim, tak som mal len jeden konfilkt s nejakym hracom "fuxo", ktory sa mi vyhrazal, ze si mam zmenit nick, lebo, je to jeho nick a pouziva ho dlho a ze ma da na forum a co ja viem co este.... ja svoj nick pouzivam od roku 2006, na steame od roku 2007 a nebudem si ho menit kvoli niekomu, komu sa to nepaci..

proste mate jeden z poslednych serverov, kde sa da dobre zahrat a bol by som rad, keby to tak aj ostalo. to je vsetko

rEJKAc
20-08-18, 15:45
No opravdu jsme rádi že se u nás tak dobře hraje a jsme ještě radši za takové hráče jako jsi ty vážíme si toho. a přejeme pěkné hraní a zkus prosím hned nepsat stížností pokud to nemáš nějak dobře podložené protože psát něco na někoho a nemít to podložené není moc férové i když se snažíš takhle projevovat a pokud se něco stane a tobě se to nebude líbit napiš tu stížnost hned aby jsme to mohli ihned řešit. ne po týdnu Ahoj

Madunax
20-08-18, 16:21
Příště lepší použít příkaz amx_vote, aby nedošlo k tomuhle.

Fuxxo
20-08-18, 18:43
http://www.upnito.sk/0/smyjfjqjk7jcqgmnb8g7z8pkht27hr7u.jpg

dokaz je tu. aj tu bol.. ale vymazal som ho. len islo aj o to, ukazat, ze kto ako casto navstevuje forum. keby si to precital, tak hned vie, ze to bol on a mozno by sa priznal mozno nie.. je to jedno.

ide tu o princip chovania sa k ludom.

nechcem aby mu boli vzate prava.. nie je dovod. nechcem aby mal pokarhanie alebo nieco podobne. len nech to nabuduce robi cez vote, lebo nikdy nevie na akeho blbca narazi (vid moj pripad) :P
//// edit pre rEJKAC-a


...zkus prosím hned nepsat stížností pokud to nemáš nějak dobře podložené protože psát něco na někoho a nemít to podložené není moc férové i když se snažíš takhle projevovat a pokud se něco stane a tobě se to nebude líbit napiš tu stížnost hned aby jsme to mohli ihned řešit. ne po týdnu Ahoj

cekni si kedy som zalozil topic

http://www.upnito.sk/0/3mrat55y6v6vhgpaqmv5khwxmg5aynsq.jpg

po tyzdni si prisiel na to ty, ze je tu na teba staznost. teda upozornili ta.. ja som to sem postol do 10 minut.. tak ak este chces rypat, kludne pokracuj, pootopis sa sam...

Britny
20-08-18, 23:58
No opravdu jsme rádi že se u nás tak dobře hraje a jsme ještě radši za takové hráče jako jsi ty vážíme si toho. a přejeme pěkné hraní a zkus prosím hned nepsat stížností pokud to nemáš nějak dobře podložené protože psát něco na někoho a nemít to podložené není moc férové i když se snažíš takhle projevovat a pokud se něco stane a tobě se to nebude líbit napiš tu stížnost hned aby jsme to mohli ihned řešit. ne po týdnu Ahoj

Nevím jestli je tohle nějaký joke co si napsal, nebo si to myslel vážně, ale hráč si došel stěžovat hned, jak se stalo. To jenom my tu čekali x dní, až se uráčíš dojít na web a kdyby sem nenapsala tvůj nick k dané stížnosti, tak to tu asi leží do ted bez tvé odezvy. Jasný důkaz tu i byl, sama sem ho pro jistotu uložila pro Samca, nebo Buraka, že se jedná o tebe. Že jeden hráč chce změnit mapu neznamená, že si ji budeš měnit bez vote jak se ti zachce a ještě tu vlastně sám píšeš nepravdivé info. Doporučila bych ti proto častěji navštěvovat forko a neměnit mapy, jak se ti za chce.

Koprakek
21-08-18, 04:02
Rejkac, trochu zmatený , nemyslíš ?

Toy
21-08-18, 05:35
Rejkac určitě do budoucna bude dávat ankety a nebude měnit mapu na základě jedný prosby. Stávaly se tady mnohem větší sračky skrz práva. Neříkám, že jeho počínání bylo zrovna ukázkový, ale nemusíme ho snad za to pálit na hranicích. :happy:

Fuxxo
21-08-18, 11:51
nemusime ho palit, ved som pisal, ze nic podobne ani nechcem.. ale cim viac pise, tym viac sa upaluje sam...

rEJKAc
21-08-18, 16:29
Takže aby bylo jasno. nejsem lhář mapa byla změněna protože někdo tu změnu chtěl bylo tam více hráčů co psali návrhy map ano mohl jsem dát VOTE a mohl byt klid lidé by si naklikali a bylo by to v pohodě také jsem mohl změnit mapu hned aby jsme nečekali a mohli hned hrát, dal jsem tam teda awp_indiu kterou tam někdo zmiňoval na změnu mapy.

Dále když byla mapa změněna hráči byli spokojení a hráli ptal jsem se jestli nechtějí náhodou jinou mapu každý tam psal že ne jen jeden jedinec tam začal psát něco o změně mapy.
Je to Pán nebo Kluk který podal tuhle stížnost.

Na forum chodím když se dá taky chodím do práce a opravdu jsem posledních 10 dní měl přehozené šichty takže čas opravdu nebyl.

Prosím aby mě nikdo nenazýval lhářem to opravdu nejsem možná jen trošku zmatený z těch všech dní a lidí kolem . ještě do toho csko z roku 2002 a řešení jedné změny na žádost.

Dobře mohl jsem dát VOTE příště si to pohlídám aby se nestala nepříjemnost jako teď. a bude následovat VOTE.

Fuxxo
21-08-18, 22:05
odohral som tam 3 kola po auto restarte. 3x som pisal, ze ktory admin zmenil mapu. 3x!!!! a ziadna odpoved. preto som napisal sem. mohli sme to vyriesit tam, ale ako to poznam, tak by si ma tam dourazal a kickol by si ma..

co sem pleties robou? ja som sa kvoli robote vzdal prav admina, lebo som nemal cas hrat.. tak bud to rob poriadne alebo sa na to vykasli.. su to len ciste vyhovorky a argumenty hodne vzduchu. a nie som PAN ani chlapec. som obycajny clovek, ktory si nenecha srat na hlavu od takych ako si ty..

rEJKAc
22-08-18, 18:51
V pořádku chápu přejí hezký den.

Britny
22-08-18, 19:13
Zde už asi není víc co dodat, admin příště bude vědět, že je lepší dát vote.

LOCK

Samco
22-08-18, 19:27
Ahoj, týmto sa ti ešte raz chceme ospravedlniť za pochybenie, ktoré bolo zapríčinené našou stranou. Vote je najideálnejšie používať len vtedy, ak zvolená mapa vykazuje nejaké bugy. Admin si už dá do budúcna pozor.