LegendaryeRko
12-08-18, 22:18
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 256421)
[AMXBANS] Mas 11 tydnu, 6 dnu, 23 hodin a 49 minut do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'zklidni se (Jestli si uvedomis proc mas ban tak se ohlas na forku, nemam problem ti dat unban)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < fAdE. >
[AMXBANS] Tvuj nick: fAdE.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:381168533
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:381168533
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 91.148.16.219
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.148.16.219
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Operak >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 7 mini (jail_desert)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen na cs nebo steamu
Poznamka:
Hrávam pod nickom FADE,takze dnes som dostal ban nepravom od Operaka na jb7 mini kvoli tomu ze som vyjadril svoj nazor a napisal som mu vsetko ohladom banu co sa stalo kvoli konfliktu s Kysom za 1. fragoval som ho kvoli tomu ze ma fragoval o tyzden dozadu mozno ze on viacej krat omnoho viem je to ako keby detinske ale aj tak fragol som asi 2krat,3krat a ked som bol vtedy u ct tak ma fragoval neustale bral simona a hadzal teckam guny aby ma zabili alebo som si bol do zbrojky po gunu a on zatial otvoril box a hovoril nech utekaju nech ma zabiju za takuto demenciu on nic nedostal pretoze tam nebol ziadny admin plus mal som demo k tomu ale nevedel som ako ho uploadnut a k tomu ja este dostanem ban za demenciu a o den dostanem dalsi za to ze som napisal svoj nazor a pytal sa preco mi dal ban tak mi ho dal este na dva mesiace toto je uz fakt chore preto ziadam o unban alebo skratit ban aspon na csko u ctciek mi to je uz jedno,dakujem. :))))))))))))
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 256421)
[AMXBANS] Mas 11 tydnu, 6 dnu, 23 hodin a 49 minut do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'zklidni se (Jestli si uvedomis proc mas ban tak se ohlas na forku, nemam problem ti dat unban)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < fAdE. >
[AMXBANS] Tvuj nick: fAdE.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:381168533
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:381168533
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 91.148.16.219
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.148.16.219
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Operak >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 7 mini (jail_desert)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen na cs nebo steamu
Poznamka:
Hrávam pod nickom FADE,takze dnes som dostal ban nepravom od Operaka na jb7 mini kvoli tomu ze som vyjadril svoj nazor a napisal som mu vsetko ohladom banu co sa stalo kvoli konfliktu s Kysom za 1. fragoval som ho kvoli tomu ze ma fragoval o tyzden dozadu mozno ze on viacej krat omnoho viem je to ako keby detinske ale aj tak fragol som asi 2krat,3krat a ked som bol vtedy u ct tak ma fragoval neustale bral simona a hadzal teckam guny aby ma zabili alebo som si bol do zbrojky po gunu a on zatial otvoril box a hovoril nech utekaju nech ma zabiju za takuto demenciu on nic nedostal pretoze tam nebol ziadny admin plus mal som demo k tomu ale nevedel som ako ho uploadnut a k tomu ja este dostanem ban za demenciu a o den dostanem dalsi za to ze som napisal svoj nazor a pytal sa preco mi dal ban tak mi ho dal este na dva mesiace toto je uz fakt chore preto ziadam o unban alebo skratit ban aspon na csko u ctciek mi to je uz jedno,dakujem. :))))))))))))