Zobrazit normální verzi : Nomik Nebrání Simona
Tadeas2004 VALVE_0:0:1222549451 37.221.250.252 CZ
http://csko.cz/dema?UPD=5C8OEaSo
Grakon2702
01-09-18, 12:26
Ahoj, demo má poškozený voice i na ns, takže ho nemohu řešit.
Zkusím na to přijít proč je demo v pohodě nebo poškozený.
Tentokrát som skúsil pár vecí, ale i tak...nič nepomohlo. Demo je poškodené pri nahrávaní. Nepoužívaš niečo, čo to môže poškodiť? Pretože u niektorých NS hráčoch mi demo ide neustále dobre, ale u teba a Inherent_Vice to tak nie je.
Grakon2702
01-09-18, 14:58
Já bych řekl, že je to prostě náhodné. Nejlepším řešením je koupě, hraní a nahrávání dem na originální verzi hry ze Steamu.
Taktiež aj tu, môže to ešte niekto prosím pozrieť a dať vedieť, či mu funguje zvuk?
Já teda nevím, ale přijde že u pár hráčů co nahlašují, tak je stále problém se zvukem, tak mi to přijde divné, že jestli oni nemají nějaký problém a nebo byl nějaký update na steamu? A nebere to ani nové csko.
Grakon2702
04-09-18, 23:13
Poslední update samotné hry byl 7. července 2017 a pokud vím, tak problémy s voicem u dem točených na ns byly už před tím. Jediní dva hráči, kteří tady aktivně hlásí s demy natočenými na ns, jsou právě Inherent a Jigisek. Inherentovi jsem jednou poradil, ať přeinstaluje cs. Chvilku byla jeho dema v pořádku, ale pak to zase začalo, u čehož si myslím, že to byla spíše náhoda. Pravděpodobně u každého, kdo točí dema na ns, bude šance, že voice u některých dem bude poškozený. Je taky možné, že bude dělat problémy samotný server. Pokud si dobře pamatuji, tak jednou tu byl problém, že Steam hráči neslyšeli ns a naopak a Kotel pak udělal nějaký fix a zase to šlo. Možná to má nějakou spojitost s tímhle.
Teraz som si to skúšal zo srandy pustiť, síce tam nikto nerozpráva iba nejaký Krupka ale ja ho počujem normálne.
Mohli by prosím aj toto pozrieť ešte ďalší ľudia, ktorí tam majú práva? Keď to ide Pelargosovi, tak to musí ísť snáď aj niekomu z JB.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.