f4br1
01-09-18, 00:12
Vypis z konzole:
[ KOTELNA HRAC AUTORIZOVAN ]
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 257551)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '282560'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < f4br1 >
[AMXBANS] Tvuj nick: *[NSNK_. /b1caj
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:954765221
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:954765221
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 85.248.26.37
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.248.26.70
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < matis >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_dust_castle)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================
Poznamka:
Dobry vecer, chtel bych pozadat o unban. Abych vysvetlil situaci... Vyrobil jsem si for fun obrovske skiny, ze udelam si challenge. Kdyz jsem se pripojil na server, zjistil jsem ze to funguje jako wallhack (videl jsem zbrane pres zdi). A rozhodl jsem se ze to jenom skusim a nachvili si zahram... Ale kdyz jsem ty zbrane videl pres zdi, bylo to jako wallhack. Tehdy jsem si neuvedomoval ze to tak pusobi, jako bych mel wallhack a to je zakazano. Prominte ze jsem porusil pravidla... Uz jsem se poucil a uz to nebudu skouset, rad bych byl jestli by jsem mohl dostat unban nebo aspon na nejaky cas, ne natrvalo. Miluju CS 1.6 a nerad bych prestal hrat na serverech od Kotelny. Doufam ze mi rozumite, dekuji.
S pozdravem /f4br1
[ KOTELNA HRAC AUTORIZOVAN ]
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 257551)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '282560'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < f4br1 >
[AMXBANS] Tvuj nick: *[NSNK_. /b1caj
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:954765221
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:954765221
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 85.248.26.37
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.248.26.70
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < matis >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_dust_castle)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================
Poznamka:
Dobry vecer, chtel bych pozadat o unban. Abych vysvetlil situaci... Vyrobil jsem si for fun obrovske skiny, ze udelam si challenge. Kdyz jsem se pripojil na server, zjistil jsem ze to funguje jako wallhack (videl jsem zbrane pres zdi). A rozhodl jsem se ze to jenom skusim a nachvili si zahram... Ale kdyz jsem ty zbrane videl pres zdi, bylo to jako wallhack. Tehdy jsem si neuvedomoval ze to tak pusobi, jako bych mel wallhack a to je zakazano. Prominte ze jsem porusil pravidla... Uz jsem se poucil a uz to nebudu skouset, rad bych byl jestli by jsem mohl dostat unban nebo aspon na nejaky cas, ne natrvalo. Miluju CS 1.6 a nerad bych prestal hrat na serverech od Kotelny. Doufam ze mi rozumite, dekuji.
S pozdravem /f4br1