Zobrazit normální verzi : D2 only - KINGdaysi - chorykapitan
[AMXBANS] Zabanovan adminem chorykapitan
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:205770355'
[AMXBANS] Tvoje IP: '85.237.234.160'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Prosim si demo a posudek . Ak tu je vobec niekdo ako CHH
demo (http://csko.cz/dema?UPD=AkNsaoKr), hltv (http://csko.cz/dema?UPD=HqpiLtDM) + k tomu máš ještě 2 dny starou permu na konkurenci
A tym chces dokazat co ze mam premu na GS ? lol :D tak si das ban za to ze niekde mam ban jo :D :D TUpost ako na gs . SMutne
Smutné je skôr to, že to nevieš hrať bez cheatov. Na druhej strane je pravda, že by som sa moc neriadil 11-12 ročnými GS adminmi s mesačnou praxou ale, keď si zoberem, že na tento steam: STEAM_0:0:60211079 tam máš 15 banov, kde polovica je za nadávky a druhá polka za cheaty, tak predpokladám, že aspoň jeden z nich tam má rozum a min. jeden ban bol oprávnený. Plus nehovorím o banoch na STEAM_0:1:205770355. Čo sa však týka nášho portálu a dema, resp. HLTV, tak to AB sa mi tam až tak moc nezdá, ale WH môžem potvrdiť.
to, že máš na gs ban za wh neberu jako důkaz, jen na to poukazuju
Mam na GS ludi co mi potvrdia ze nic nemam ale su to asi 3 ludia a tak 10 ludi povie ze mam daco ... Proste tam maju nakazane CHH od vedenia demo pozriet aj 10x aby tam bolo nieco male a aby mali peniaze za UB . Mam to od GS admina ... A aj jeden od CHH mi veri ze tam nic neni ale je sam proti ostatku takze moc slovo nema . A nemam co riesit presiel som sem lebo im uz nebudem platit za nic . Tak zrejme tu ostane ban . Tak dovidenia .
Na gs som dodaval aj dema a ajtak si isli svoje takze ... Z awp hram uz niekolko rokov ale to je jedno .
Ok sry, priznám sa, že včera večer som na to kukal a nebolo tam vidieť žiadne WH a dnes ráno som sa nechal asi uniesť tými GS banmi. Teraz som si pozrel to HLTV ešte raz v kľude a je to čisté. Tu nie sme na GS, takže ak si čistý, môžeš bez problémov dostať unban. My tu na unbanoch nezarábame a myslím a dúfam, že takáto možnosť tu ani nikdy nebude. Tu sa vyjadruje každý sám za seba a nikto nikomu nenúti nejaký názor. Takže tu sa vždy dočkáš len spravodlivého rozsudku.
Tu je ukazka ako moc v pici je cele jebnute GS .
https://www.gamesites.cz/forum/annes-d2-only-1-t192950.html
neberte to ako reklamu ale ukazku ze proste si spravte nazor.
Včera jsem se o tom s pelargosem bavil, protože mi to přišlo čisté (minimálně to hltv, co se sem poslalo). Možná to je ale pouze v tomto hltv, poprosil bych proto banujícího admina, jestli by sem neposlal nějaké jiné hltv s vypsanými časy. Demo je z mého pohledu hodně slabé. Tudíž jak jsem psal, za mě taky clear.
Ahoj, skouknul jsem si několik hltv kde si hrál a došel jsem k názoru, že jsem se zmýlil :slap: Jak psal pelargos, taky jsem se nechal ovlivnit tim banem na gs, což by se stávat nemělo a přinávám chybu. Omlouvám se a máš unban:)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.