Majkulka
06-04-12, 23:03
DOstal jsem ban permanent za neake obchazeni banu :P Proc? Ja jsem bastard a ne fattal muj skype : andelovec Jmeno real: Daniel Bydliště : Jistebník , Moravskoslezský kraj Steam : danand30 dan=jako Daniel, and= jako Andrys
Ja dneska hraju cely den na kotelne :P a neprejmenoval jsem si jmeno na fattal ani na hagrid nebo brumbal hraju cely den jen knify na steamu mozna jsem zrovna hral na knife serveru jak fattal dostal nekde ban nevim kde... Overte si to. Dik :P
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Zoid
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Obchazeni zabezpeceni(faTTal*)'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:45260242'
[AMXBANS] Tvoje IP: '109.224.64.229'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.
Dneska jsem už 3x dostal ban za vlackovani Oni me blokovali ale ja jsem dostal ban :D. Jak nemam blokovat kdyz me blokuji oni? xD Nevim jestli mi to Zoid dela naschval ale něco vtom bude. Asi ho to těší že bude na serveru jediny skiller :D a jeste par jich tam je :)
Takže čekám na vyjádření dík.
Ja dneska hraju cely den na kotelne :P a neprejmenoval jsem si jmeno na fattal ani na hagrid nebo brumbal hraju cely den jen knify na steamu mozna jsem zrovna hral na knife serveru jak fattal dostal nekde ban nevim kde... Overte si to. Dik :P
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Zoid
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Obchazeni zabezpeceni(faTTal*)'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:45260242'
[AMXBANS] Tvoje IP: '109.224.64.229'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.
Dneska jsem už 3x dostal ban za vlackovani Oni me blokovali ale ja jsem dostal ban :D. Jak nemam blokovat kdyz me blokuji oni? xD Nevim jestli mi to Zoid dela naschval ale něco vtom bude. Asi ho to těší že bude na serveru jediny skiller :D a jeste par jich tam je :)
Takže čekám na vyjádření dík.