Zobrazit normální verzi : Problémy s myškou
Čaute, mám taký problém s myškou, doteraz šlo všetko OK ale keď pohnem myškou tak my to buď sekne alebo mi ju otočí na úplne opačnú stranu a nedá sa s tým hrať, viz. demo. Mám sensitivitu 1 a v deme na začiatku 1 a a konci 0.1 a stále to isté. Ak vie niekto pomôcť tak sem s tým, dik.
Demo - http://csko.cz/dema?UPD=nLmYQ0OH
SEDA EMINENCE
08-10-18, 13:47
Kupit novu. :P
fúha to záleží, či ti myš seká aj mimo cska... ak áno je to senzorom a treba kúpiť novú alebo to vyčistiť a ak to robí iba pri csku tak by som skúsil reinstall cska (mohlo sa pokašlať nejaké nastavenie kľudne)
fúha to záleží, či ti myš seká aj mimo cska... ak áno je to senzorom a treba kúpiť novú alebo to vyčistiť a ak to robí iba pri csku tak by som skúsil reinstall cska (mohlo sa pokašlať nejaké nastavenie kľudne)
Skúsim reinstall, mys ide inak Ok vo všetkých ostatných hrách.
Nevypol/neprepol si si niečo v nastaveniach myši? Pri problémoch s myšami sa na nete často skloňujú commandy: noforcemaccel, noforcemparms, noforcemspd, skús si ich ponastavovať, či ti to nepomôže.
Nevypol/neprepol si si niečo v nastaveniach myši? Pri problémoch s myšami sa na nete často skloňujú commandy: noforcemaccel, noforcemparms, noforcemspd, skús si ich ponastavovať, či ti to nepomôže.
Nič som neprenastavoval, toto som tiež našiel a skúsil som a stále rovnako. Skúsil som aj inú myšku a stále to isté.
Nič som neprenastavoval, toto som tiež našiel a skúsil som a stále rovnako. Skúsil som aj inú myšku a stále to isté.
skús m_rawinput 1 do konzole
Može to byt aj CPU na starom notebooku som mával takéto lagy odporúčam prečistit komp CCleanerom
E: Teda ked ti to robí iba v hre
Može to byt aj CPU na starom notebooku som mával takéto lagy odporúčam prečistit komp CCleanerom
E: Teda ked ti to robí iba v hre
Kamo na hrách mám 144 lock fps a nikde nemám problém s myškou, skúsim ten príkaz.
skús m_rawinput 1 do konzole
pomohlo, dakujem. Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.