Zobrazit normální verzi : Gussepe --> Nuuu,da!!
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Zabanovan adminem chlupaty delfin
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'bugovani'
[AMXBANS] Delka: '3 hodin'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:253794880'
[AMXBANS] Tvoje IP: '178.40.123.118'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.
Poznamka:
Ako mozem dostat ban ked som bol ct ? A pripojil som sa este len pred 10 min.
Porušovanie pravidiel = ban. Na dnes už máš asi dosť. Môžeš ísť spat, prajem dobrú noc :)
To že buguješ ostatní, neznamená že nebudeš také potrestán. K CT jsi zavítal až potom, co jsi bugl asi 3 lidi za mé přítomnosti, strašně vysmátý s myšlením že se ti nic nestane.
Grakon2702
26-10-18, 22:11
Zdravím. Já měl za to, že se banují jen ti, co se přímo bugnou.
Zdravím,
taktiež som za to, aby sa trestali iba tí, čo sa bugli. Samozrejme sú určite rôzne výnimky v rôznych situáciach, ale odohralo sa to na mape jail_desert, čiže tam si stačí čupnúť a druhý sa môže bugnúť. Máme zakázať hráčom čupieť v cele? Pretože z tohto, čo tu iba odznelo mi vyplýva, že dostal ban za to, že čupel a ostatný sa bugli. Kebyže by to robil aj s nejakým úmyslom, tak keď sa raz hráči nechcú bugnúť, tak sa nebudú bugovať, však?
ok, takže mám navádět hráče aby bugovali lidi aby za to mohli dostat ban ti, kteří se k tomu nechali navést, koneckonců je vlastně můžu rovnou bugovat sám abych jim ten ban mohl rovnou dát, logika (y).
Grakon2702
26-10-18, 22:29
Z tvé strany by to samozřejmě byla pitomost, kdybys k tomu naváděl hráče, ale přesto mají ti hráči svůj rozum a je to čistě jejich věc, zda toho využijou a bugnou se. Víš, jak se to říká: "A kdyby ti řekl, ať skočíš z okna, tak to taky uděláš?".
Pokud to dělá schválně, že je buguje, tak proč ho nepotrestat. Něco podobného se trestalo i na minikule, kde jasně hráči čupeli pod zbrojkou. Sice se grabovali, ale pokud to udělá několikrát zasebou. Prostě aspon ví, že to nemá dělat. Ne že si musí jen čupnout, ale musí i skákat, aby ho bugnul, takže to byl záměr. Jako osobně nemám nic proti UB, pokud se hráč poučí, jinak 3h bych ani neřešila.
Já to vždy jen graboval, bugnute hráče jsem poprvé nechal ( když toho zneuzili - udělali vzpouru tak dostali hned ban) a když to “omylem” udělali po druhé tak ten ban dostali... stačí se prve jen domluvit, ban není vše .
Na té mapě bugovali celou dobu (dostal jsem soukromé hlášení na steam) těch pár kol, co se bugovali neustále ti stejní, mi pro potvrzení stačilo.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.