Zobrazit normální verzi : Dátum - Furien turnaj 3v3
Anketa kvôli datumu na turnaj 3v3 + 1. Len seriózne odpovede.Ak máte nejaké nápady/ pripomienky kľudne sa vyjadrite. Ďakujem
E:Ak sa do štvrtka 1.11.2018 nevyjadrí na 1 datum aspon 20 ľudí, ani sa robiť nebude.
Dal bych to normálně do sekce turnaje trvalo mi 10 minut než sem to tady našel + kdyby mi někdo neřekl že je to v sekci furienu tak je to jak neviditelný..
Deldo už by to chtělo nějakej for fun turnaj :D
Dal bych to normálně do sekce turnaje trvalo mi 10 minut než sem to tady našel + kdyby mi někdo neřekl že je to v sekci furienu tak je to jak neviditelný..
Základné vlákno sa dá do sekcie Turnaje/súťaže.Toto je len informatívne.
http://csko.cz/XkbL
:wub::wub:
Deldo už by to chtělo nějakej for fun turnaj :D
To bude :D
2.12.18
hore máš anketu, nemusíš to písať aj sem
hore máš anketu, nemusíš to písať aj sem
nemusím..
a hlavne, že som bol na biliarde keď sa to riešilo :D ešte aspoň 3-4 za dátum a myslím, že sa to bude môcť hodiť do sekcii Turnaje
Už to mužeš dávat do turnaju delčo
Už to mužeš dávat do turnaju delčo
Jj potřebuje to připomínat
Podľa mňa 3v3 je blbosť. Ct budú mať nevýhodu.Hráč u ct nebude môcť mať lásta, pričom T bude mať.
Podľa mňa 3v3 je blbosť. Ct budú mať nevýhodu.Hráč u ct nebude môcť mať lásta, pričom T bude mať.
o to ide... bude to o toľko zaujímavejšie akú stratégiu zvolia F a akú CT aj s lastom keď naletí medzi 3 CT s M4 a hp tak dostane
Ako, vôbec nechápem čo si napísal ale nevadi. Čo to má spoločné s tým čo som napísal.
Dyť se 8 teamů ani nepřihlásí, většina F komunity, neví, že existuje nějaký forko, natož, že se někdy dělaly turnaje/budou dělat xd
Dyť se 8 teamů ani nepřihlásí, většina F komunity, neví, že existuje nějaký forko, natož, že se někdy dělaly turnaje/budou dělat xd
to je pravda ale pár teamov čaká ako vždy na poslednú chvíľku aby sa prihlásili :) a ak sa to nenazberá hold sa to lockne a vyprdneme sa na turnaje
to je pravda ale pár teamov čaká ako vždy na poslednú chvíľku aby sa prihlásili :) a ak sa to nenazberá hold sa to lockne a vyprdneme sa na turnaje
To nemá smysl už nějakou dobu ani zakládat vlákno o turnaji, max že byste si dali 1v1 a i tak by tam byli tak cca 4 lidi :D
To nemá smysl už nějakou dobu ani zakládat vlákno o turnaji, max že byste si dali 1v1 a i tak by tam byli tak cca 4 lidi :D
a ja som tomu tak veril :D zo začiatku sa do toho mali všetci ale teraz akosi 3 teams iba
Ako, vôbec nechápem čo si napísal ale nevadi. Čo to má spoločné s tým čo som napísal.
Jeremy v klidu :D prostě 2v2 je moc easy tak to musíme udělat trochu těžší. Navíc týmy se budou střídat tak jednou bude výhoda tam a jednou tam.
^DontWorry# JeBaT vŠe My nigga :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.