Zobrazit normální verzi : Amx-modx
Zdravím.
Týmto príspevkom sa chcem spýtať prečo hráči bez práv nemajú prístup do "amx_help".
Samozrejme, že by tam mali len základné príkazy (tak 15-20) ale niektorí nepoznajú ani tento príkaz "say_team:@ (text)".
Kto nevie čo to znamená tak je to správa pre ADMINOV, ktorý práve hrajú na serveri.
Drapalas_S
11-11-18, 22:53
Nemáš náhodou stahnuty amxmodx v csku?, Možná proto
Tento príkaz na serveroch ako viem, tak ani nie je.
Ja nikdy nic takovyho nepotreboval. Proste se pripojim a hraju.
Tak na iných serveroch sa po zadaní príkazu "amx_help" zobrazia základné commandy pre hráča, ako je hlavný "say_team:@ [text]"
Nemáš náhodou stahnuty amxmodx v csku?, Možná proto
E: Na steam sa AmxModx stiahnuť nedá mám to odskúšané. Mám ho na NONSTEAM verzii.
Nie že by som chcel oponovať. Ale zaujímalo by ma, či si rozmýšľal nad tým, prečo by to hráč musel poznať, ktorý je len bežný uživateľ a z najväčou pravdepodobnosťou ani nevie čo je amx_help. Podla mna 5x viac ludí vie čo je say_team ako amx_help. Bežný hráč čo hrá hru nemusí vedieť, že ak dá do konzole say_team a ďalej píše v úvodzovkách, odošle správu tímu, najmä ak aj hráč čo to hra prvý deň vie, že stlačí príkladne klávesu O, ktorú si môže stále nastavovať na iné lepšie a môže začať písať tímu, bez toho aby si zakryl obraz konzolou, alebo dlhým písaním textu say_team "Budte pozdravený". Určite ma každý lepšie ( O Budte Pozdravený. ) Ale hráč čo sa zaoberá vytvorením módu, isto dôjde aj k tomu, že nájde aj mimo server a hru say a say_team a omnoho viac.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.