pajda
12-11-18, 23:04
Zdravím, od mé poslední žádosti uběhlo 6 let. Jak Zeus pravil, podej si žádost o 6 let později, takže jsem tu.
Aby jste věděli o co jde, tak zde je má předchozí žádost: http://csko.cz/forum/showthread.php?13807-%8E%E1dost-o-pr%E1va-na-SuperHero-1-2
Takže, můj nick ve hře: Machyy,
Bývalé nicky: Pajda,
Jméno: Daniel (To se mi za těch 6 let nezměnilo),
Je mi 15 let,
Moje záliby: Momentálně nejvíce asi cs:go, práce na PC - tvoření webových stránek, spravování různých serverů a objevování nových věcí ohledně programování a kódování.
IP adresa: Před šesti lety jsem měl jinou (:
STEAM ID: STEAM_0:0:59189618
Na Kotelně jsem od roku 2012, nejčastěji jsem chodil na SH a DMka. Občas nějaký to JB, ale tam se v této době nedá chodit...
Admin práva jsem na CS 1.6 neměl, takže o tom moc nevím.
Na CS 1.6 nejsem ani minutu denně.
Na normálních serverech se mi moc nedaří, avšak na SHčkách jsem jako jiný člověk.
Chci aby na SH byl klid a aby se tam stále nekopírovaly nicky. Thle bych chtěl, aby tam byl pořádek. Na SH moc adminů nechodí, jen ex-admin Milk CZ, jinak žádnej admin :(
Děkuji za přečtení a Vaše super komentáře :)
Aby jste věděli o co jde, tak zde je má předchozí žádost: http://csko.cz/forum/showthread.php?13807-%8E%E1dost-o-pr%E1va-na-SuperHero-1-2
Takže, můj nick ve hře: Machyy,
Bývalé nicky: Pajda,
Jméno: Daniel (To se mi za těch 6 let nezměnilo),
Je mi 15 let,
Moje záliby: Momentálně nejvíce asi cs:go, práce na PC - tvoření webových stránek, spravování různých serverů a objevování nových věcí ohledně programování a kódování.
IP adresa: Před šesti lety jsem měl jinou (:
STEAM ID: STEAM_0:0:59189618
Na Kotelně jsem od roku 2012, nejčastěji jsem chodil na SH a DMka. Občas nějaký to JB, ale tam se v této době nedá chodit...
Admin práva jsem na CS 1.6 neměl, takže o tom moc nevím.
Na CS 1.6 nejsem ani minutu denně.
Na normálních serverech se mi moc nedaří, avšak na SHčkách jsem jako jiný člověk.
Chci aby na SH byl klid a aby se tam stále nekopírovaly nicky. Thle bych chtěl, aby tam byl pořádek. Na SH moc adminů nechodí, jen ex-admin Milk CZ, jinak žádnej admin :(
Děkuji za přečtení a Vaše super komentáře :)