Zobrazit normální verzi : Plant
Čo tak pridať Furienom bombu ? Bolo by to ťažšie ale CT by museli "Defusnut" bombu a tak by aspoň nekempili , a T by museli bombu ochraniť, a tiež by nekempili ale neviem či by nahodou T nekempili na plante.. :idea:
Dexter.Morgan
08-04-12, 14:17
Tak to muzes rovnou hrat na gayshites :idea:
:eek:Ďakujem. Nevieš povedať nič normalne ?.....
Povedal to normálně , mělo by to zůstat tak jaké je a nebrat něco z gayshites ..;)
Fajn, ale s bombou by bolo toho kempenia trochu menej...
Dexter.Morgan
08-04-12, 15:17
Proti kempeni na serveru je ten adrenalin a admini,takze zas velky problem to neni :-)
Ked chces menej kempenia tak nech sa rychlejsie ubera adrenalin ale bomba by to neriesila ct by kepmili pri drope T na plante ...
Kdo nejvíce kempí tak jsou právě Furiani jim stačí udělat 3 kroky a maji hned plnou energii a jsou hned neviditelní a čekaj jen až se přiblíží Anti-furian. Občas se najdou pár jedincu i u Ańti furianu co jakože kempí ale když nejseš lama tak je sundáš.
Kté bombě, kdyby byla bomba tak by Anti-furiani čekali na plantu až tam pujde Furian položit bombu a zase by jste brečeli, že tam kempí!!!
ANo. Tak to som nedomyslel. Tak ako ja by som spravil server "Furien plant" kde by bola aj ta bomba možno by sa to chytilo :)
Podle mě kravina přidávat plant... hrál jsem to na gayshites a nic moc... :D
Veď fajn to bol len návrh........
Podla mna by to camp neznizilo T by akurat kempili na plante a pred tim nez by ju polozili boli by tam CT takze som proti. Keby menej kempu tak mozno rychlejsie uberanie adrenalinu ako sa uz spominalo alebo camp meter.
Adrenalinu? Ten celkem mizí rychle to spíš Energie. Furienum stačí udělat 3 kroky a mají ji zase plnou.
Udělal bych to tak že furien bude mít 50-70 adrenalinu, last furien nebude mít neviditělnost.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.