Zobrazit normální verzi : žiadost o prava na Jb
Zdravím moje meno je Lukáš
Moje vek 22
Týmto by som chcel požiadat o práva na Jb hrávam tu cca 3 roky
Moje spravenie sa zmeňilo samozrejme aj ja a chcel by som byť nápomocný aj ostatním hráčom ktor hraju na kotelne čiže tím či začínaju hrát
A ano origo hru mam tuto davam moju ip a aj steam STEAM_0:0:200843211 78.99.11.172 moj nick v hre je (Kubanske bongo)
Samozrejme sa hlasenie najdu najviac čo som hlasil Lukos DeadJoy Fellow
Aktivita vždy po prací a cez víkend ak sa da .. Žiadost nič moc ale tak snaha sa cení
Je jebnuty jak slovenská vláda, zároven má charakter a dokáže si jednou větou srovnat jak ct tak T (pomalu i na druhem serveru)
Sem PRO ty špinavec GL.
Nemám problém. Máš moje PRO.
Hlášení má, sice vím že jeho chování bylo dříve problémové, sám jsem ho musel kolikrát upozorňovat na vybusnost a vulgarnost, ale tento člověk je důkazem toho, že kdyz si to člověk vezme ke srdci, tak své jednání zvládne napravil a polepšit se. Pravidla taky dobře zná, u mě má jednoznačně PRO
Zdravím nastal menši problém ohladom mojho steamu pravde podobe mi ho ukradli ale snažim sa ho obnovit a ak nie tak čo najskorej sa budem snažiť dodat novy dakujem za pochopenie
Grakon2702
05-01-19, 03:10
Zdravím. Zkontaktuj Steam Support a připrav si nějaké bližší info o svých transakcích provedených na svém účtu. Budou se na to ptát. Pokud takové informace budeš mít, tak je hodně velká pravděpodobnost, že se ti Steam účet vrátí. A hlavně změn heslo k emailu, na který máš Steam účet registrovaný.
Ano ano už ho mam spet a heslo sa pojdem dat nove pracoval som na tom do 3 rana takze steam mam stále aky som mal :)
Taka mala podotazka ak mi ukradli učet a mam tam vac ban ktori som nasel az teras je to problém teras zo ziadostou alebo nie ???
Teraz si všímam že som sa nevyjadril.. Samozrejme Pro
LukosSenpai
16-01-19, 20:51
Velky pokrok Pro
Som taktiež ZA prijatie. Si tu už dlho, číže si už ostrieľaný, spešl taktiež dlho. Čo sa týka hry, tak tam som nikdy nemal problém. :-)
Jsem zásadně proti!!!
Server mírně upadl jak jste mnozí mohli postřehnout, ale když se toto "invidium" přidá do našich řad, tak to nebude přínos, ale velké negativum v našich řadách :twisted:
Samozřejmě tento můj post berte ironicky :happy:
Proti bongovi nemám nic proti. Jen velké a kladné pro. Vše co o něm mělo být vyřčeno, tak to už tu bylo.
Dakujem smooki vazim si to :)
Vždy se mu to dá vzít, doufám jen že nezklameš Alkatras.
PRO
Alkatraz se snaží. Jde to na něm vidět. U mě si taky šplhnul. PRO
Dakujem za podporu a samozrejme nesklamem a budemxsa snazit dalej
The Frisco
10-02-19, 22:31
Pro
Pravidla dává vše umí. Mně hlásil už za dob spešla.
PRO
Pravidla dává vše umí. Mně hlásil už za dob spešla.
PRO
Jo a kdy ti měl hlasit když jsi dostal práva až teď? za dob hráče?...
Jo a kdy ti měl hlasit když jsi dostal práva až teď? za dob hráče?...
Seš zhulenej ty nebo já ?
Možem poprosit obajsnenie čo sa stalo ? dakujem
Ja bych mu tam aj hodil toho spešla, hlási stále, pravidlá ovláda, aktivitu má. Sem tam rozmýšlam či by nebanoval blbosti ale to sa uvidí ked bude mat spešla (teda ked ho bude mat). A ich dvoch si nevšímaj len sa nemajú moc v láske :happy:
Okej :D dakujem sa vyjadrenie a podporu
Spasitel222
27-02-19, 19:26
pro
Tento HlášeníPlodící maniak nám dokonale kazí život v neustálých hlášeních. Píšu to jako velké plus pro adminy co se ještě nevyjádřili a zároven takový nenápadný, tichý, malý BUMPík.
Teras som tu pár dní nebol vela vecí v robote alebo buduci tyden aspon za 2 dni by som chcel dobehnut čas čo som tu nebol
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.