Zobrazit normální verzi : Malinká změna pp (vd)
Někdy hraju, a stává se že simon zabije všechny hráče, (ale ten poslední si může vzít pp) no příkladu je mnoho, takže můžeme jít rovnou k věci.
Přijde mi trošku blbé, když si hráč vezme vd, a nevybojuje si ho "čestně"
takže vd by vzal, ale jenom z 50% by mu padlo.
Protože je trošku rozdíl, když si ho někdo vybojuje v boji, a nebo si ho jen tak vezme.
Snad jsem to popsal pochopitelně :happy:
Drapalas_S
22-12-18, 22:01
Pro
Deda z Depa
23-12-18, 10:32
Proti
Tieto nápady, čtjb, jak keby vam tie VDčka nemohli byť ukradnuté, máš si to vedieť postrážiť a ez clap
Grakon2702
23-12-18, 14:16
Já bych nejradši výběr VD zrušil úplně. Ať si ho čestně vybojuje každý.
Drapalas_S
23-12-18, 14:40
Souhlasím s Grakonem !
bohémsky život
23-12-18, 14:54
To cos navrhl je dobrá sranda, jak psal grafon, vd v pp zrušit úplně a nechat ho jen pro toho, kdo vyhraje všechny duely.
Takže hráč musí projít všechny atrakce, aby dostal pp a ještě, aby mohl mít VD, které si zaslouží a je součástí po celou dobu pp, MUSÍ eliminovat celý CT tým, ano? Už je to odměna za to, že vůbec dokázal být jako poslední, jsem zásadně PROTI tomuto pravidlo a jemu podobným. Jedna věc je přidat něco užitečného do PP, druhá věc je odebrat nesmysl.
Grakon2702
23-12-18, 19:23
On ten volný den v pp je samo o sobě proti principu toho módu. Primárním a jediným úkolem vězňů je zabití všech CT. Ten samý úkol mají i CT, ale oni musí přitom vězně zabavit hrami.
LukosSenpai
23-12-18, 20:29
1. To čo navrhol Rollin úplný nezmysel a zbytočnosť.
2. Keď niekto chce radšej VD ako zabíjať CT? Alebo proste si netrúfa.A ak to teda ničí podstatu módu prečo sa to neriešilo pred x rokmi ale chcete to riešiť teraz.
1. To čo navrhol Rollin úplný nezmysel a zbytočnosť.
Všetky jeho návrhy su nezmysly bohužiaľ
2. Keď niekto chce radšej VD ako zabíjať CT? Alebo proste si netrúfa.A ak to teda ničí podstatu módu prečo sa to neriešilo pred x rokmi ale chcete to riešiť teraz.
Lebo to všetko zaniká a týmito primitívnými nápadmi chcú dotiahnuť hráčov, pritom iba ich viac poodchádza :taunt:
Už sa s tým zmierte a nevymýšľajte tu nereálne blbosti, nie každý je skill hráč a dokáže zabiť všetky CTčka v nejakom dueli, PP (a.k.a posledne prianie) je posledné prianie hráča, preto by tam ten volný deň mal byť ako jeho odmena za to,že bol posledný vezeň.
Rollin dal hráči aspoň 50% šanci na přežití, to ten stupidní nápad na úplně odstranění měl Grakon. Teď zase PRIMÁRNĚ MUSÍ vězni zabit všechny CT, to je úkolem mapy, jenže jak si napsal, mince má i dvě strany a pokud je vězeň slušný a poslouchá, proč by nemohl být odměněn ? A je jedno jakou formu si zvolí duel či VD .. Btw, stejně to neprojde a bude to tak pořád. Snaha dobrá, raději bych byla pro dát víc zbraní do pp, jak to má DR, aji třeba AK, nebo M4
Taky jsem proti tomuto návrhu. Když už vězeň projde všechny atrakce a přežije, tak má nárok na to, vybrat si VD bez jakéhokoliv duelu. Kdyby to mělo být na mini serveru, tak si to ještě dokážu představit, sundat 2 nebo 3 ct ještě jde. Ale na velkém serveru, kde máš třeba 6 ctček je to absurdní :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.