Zobrazit normální verzi : Žádost na JB
Ahoj, nechci být adminem ani dávát bany, na to je tu lidí dost, ale jde mi o to jestli bych nemohl být spešl. Chci jen hráče občas upozornit na to co dělají špatně a jak třeba porušují pravidla aby hned nemuseli dostat ban. A protože spousta hráčů nečte chat , tak je to docela těžké se dokopat k tomu aby zapnuly mikrofon. Četl jsem, že se o spešla nežádá ale stejně to zkusím. Pravidla znám, mikrofon mám taky. Nerad píšu proto jen tak stručně :D .
Grakon2702
01-01-19, 18:27
Zdravím. O spešla se nežádá. Spešla dostanou na dobu neurčitou jen ti, kteří byli oficiálně přijati na post administrátora serverů Jailbreak.
Zdravím,
chýba mi vek, SID. Zbytok viz kolega Grakon. No podľa všetkého mi vychádza, že toto si ty:
https://i.imgur.com/aEbAz4I.png?1
To by som bol proti aj na spešla, kebyže sa dá žiadať a na práva duplom. Nemáš ani steam verziu hry, čo je základná požiadavka získania práv.
Kde je Grakon se svým "Nesplňuješ podmínky pro přijetí", když to sem teď může s klidnou hlavou napsat? :blink:
Nesplňuješ podmínky ! plesk plesk
O spesla sa neziada, toho si musis zasluzit...
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.