Zobrazit normální verzi : Problém s hrou
Zdravím, potřeboval bych poradit, zjistil jsem že mám Abunyhop, zkusil jsem reinstal cska, i steamu a nic nepomohlo.
Prosím o radu jakou koliv děkuji.
Vymaž demoplayer.dll a daj overiť integritu
Mám tam soubor "DemoPlayer" vymazal jsem ho, ověřil zapnul hru, a furt ten autobhop tam mám..:(
Tak vymaž config a over potom už neviem
Grakon2702
11-01-19, 17:35
Zdravím. Vymaž ručně celou složku Half-Life a pak hru nainstaluj celou znovu. Když použiješ uninstall službu od Steamu, tak ta nevymaže všechno.
Aha, tak jestli chápu tak mám vymazat složku Half-Life, a pak odinstalovat celou hru, a zpět nainstalovat.
Grakon2702
11-01-19, 17:43
Když tu složku vymažeš, tak už "odinstalované" bude. Prostě smaž celou složku Half-Life a pak celou hru nainstaluj znovu.
Děkuji všem za pomoc, ale furt ten abhop mám.
Snad, pomůže reset windowsu.
bohémsky život
11-01-19, 20:02
Zjistil jsem, že mám autobunyhop :dddddd To jako se ti tam stáhlo samo, nebo se brácha nudil? :d
Grakon2702
11-01-19, 20:07
Nepoužíval jsi náhodou nějaký injektor?
Zjistil jsem, že mám autobunyhop :dddddd To jako se ti tam stáhlo samo, nebo se brácha nudil? :d
Neboj, už má ban.
Mňa by tiež zaujímalo ako sa ti dostal na csko ABH, sám od seba sa tam nedostal určite
Taky jsem si říkal, ale ještě lepší je, že ten abhop stoji za starou bačkoru. :D
Mňa by tiež zaujímalo ako sa ti dostal na csko ABH, sám od seba sa tam nedostal určite
Gaben o Vánocích vybral náhodného uživatele aplikace Steam a přidal mu tam funkci "Auto-Bunnyhop".
Problém je že to sranda nebyla, a vážně jsem s tím měl problém :)
Problém je že to sranda nebyla, a vážně jsem s tím měl problém :)
No len keď vieš kde a ako sa ten ABH u teba nabral, tak vieš ľahšie určiť ako sa ho zbaviť
Musel jsem dát reinstal windowsu, a už ho nemám, takže klidně lck.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.