Zobrazit normální verzi : Nejaky ten Dotaz
Mal by som 2 dotazy :
1. Prečo sa zrušila mapa jail_rehab bola to asi tak 6 najhranejšia mapa. Napr. bol som na JB a prišiel Smoooke a ja som sa ho spytal že prečo a on asi ani nevedel že je odstranena.
2. Nemohlo by sa to spesl vrátiť naspäť ale nie zoznam len, že by mali tie stare práva pretože teraz maju to spesl 5 ludia a to maju take prava, že im rovno dajte adminstvo nie ? Môžu prehadzovať hráčov, hovoriť do mikraku stále jedine čo nemôžu je BANovať aj to keď je nejaky neznalec u CT môžu ho kicknuť a ak by sa to dalo navrhujem otvvoriť novu temu prihlašiek išlo by to odznova a proste keby prejdu skúškou išiel by s nim admin na JB dal by ho k CT a 1-2 kola by ho vyskúšal ako simona a ak by prospel by dostal spesl.
*NPSM*P!!!!n3r
12-04-12, 17:41
....to s tím, že ho hodí k CT a vyzkouší ho.. to je blbost, když si přečteš jiný thready tak sám vidíš, že ty spešl budou mít tak maximálně v 10 lidech, když nepočítám adminy... s tou rehab souhlasím, byla to jedna z těch nejlepších map, co tam byly...
Ale nechapeš keď maju take práva to im mozu dat adminstvo a dat naspat spesl.
Všichni brečeli že ty co mají spešl jsou furt u CT, takhle by se to mělo pořešit.
Šak ale zas breceli ale aj tak ich chyba bud to nevedia a brecia alebo vedia a su taky **** ze nevedia dat prihlasku a co keby ho ma 100 hracov tak sa nevyhodia a budu to len schopne CT.
Ja by som to upravil tak ako to bolo pred tým, žiadne spešl, žiadny nový mód Sparta, Shark... Proste klasický starý Jail
Alebo jak hovori psycho stary jail. Aj to by bolo možne.
Souhlasím z Psychopatem :)
Alebo to stare ale shark je celkom dobry toho by som nechal.
D!!!!n3r [MaMLas] :x
13-04-12, 08:01
Ja by som to upravil tak ako to bolo pred tým, žiadne spešl, žiadny nový mód Sparta, Shark... Proste klasický starý Jail
Pravda, aj mne chýba normál. old Jail
Vsadím se, že kdyby někteří z vás měli spešl, tak změníte názor.
D!!!!n3r [MaMLas] :x
13-04-12, 10:19
Larodar bolo by mi potom lepšie ale starý Jail bol asi lepší teraz sa dáva stále najaký mod a skoro nikdy neni Normalny simon...
Blbost, právě že normální simon je více častěji, maximálně jednou za čas příjde klučina a pokaždé když má simona dává mod...
A ja som mal spesl a som za to aby bol old JB.
ale někdo si to tu představuje že to bude jako mít ten spešl každej ňouma kterej u simona něco odmumlá a admin mu má dát hned spešl , to by mal každej ten spešl... to by ho mohl mit i raimer a spol. . Jo a gejziku ty si myslíš že jsi lepší třeba dám příklad jako Grinis nebo Rosi ??? Ti to hrajou už x let ja to hraji také už x let (nemyslím tim x 10 ) a nemám nic....
neviem co tu riesite,
1. ta mapka sa zrusila asi z nejakych dovodov ako kedysi jail_desert(-najhranejsia mapka na JB)
2. ak ta to spesl stve tak to je uz tvoj problem, teraz to tam vedu hraci co to ovladaju a vecsinou bez FK, MFK, inac suhlasim s Larom + hrava to dlhsie a teda to vie lepsie porovnat s predoslim a terajsim JB.
Drban ako kto hovori že som lepši než oni? Skus si kúpiť okuliare a potom píš na forko ok ?
Nie mne ide o to, že keď bola classic starý Jail, neboli hádky, nikto proti nemu nič nemal, všetci sa zabávali, bol klud... Teraz väčšina hráčov otravuje adminov " dajte mi spešl ja viem pravidlá"... Ja som proti celému spešl ! Takmer adminské práva.. Navrhujem clasic starú formu k CT... m2m2m2m2m2... Ak by bol niekto v specte viac ako 30 sekúnd, kick alebo ban na 3 minúty.
gejzik oči mám dobré ale ty si skoro jako nekdo z CSKILL pořád akorat si na něco stěžovavt pořád musim být u CT pořád musim mít všechno nejlepši pořád musim být 1. v ranku atd. ale ty to sem píšeš jen proto aby si mohl dostat taky spešl .. si myslíš že admini se kouknou že si sem něco napsal a budeš mít hned spešl ??? a eště si myslíš že to tvoje myšlení nikdo nepochopí... to si musiš kamarade pěkně oddřít aby si to spešl mal ...
Ja necem spesl ak to nechapes tak to je zle s tebou. Ja cem stary jail !!!!!
Grinis by vůbec neměl mít spešl. Simona umí to jo, ale neví jak to v tom chodí, jak už jsem psal že mě otravoval s tím přesunem...
Grinis ani já už nejsem spešl. Admini se dohodli jen na opravdu pár lidech. Pokud chcete být spešl musíte si ho zasloužit, hrát dobře jak za T, tak i simona a dělat hru pro T zajímavou a zábavnou. Spešl nedostanete ze dne na den, jako Ti, kteří tady hrajou už bud od počátků kotelny nebo jen JB. Musíte se snažit a hrát, ale ne zase u toho prosedět celé dny. Nehádejte se kdo je lepší a kdo horší, každý jste dobrý v něčem jiném ;))
E: s těmi vzpourami je to fakt. Mě osobně rehab nikdy něják moc nebavil.
Tak pekne že sa tu hadate o spesl ale ten moj 1. dotaz skoro nikto nekomentuje hlavne z adminov preco sa zrusila jail_rehab ?
Protože se na ní nedaly dělat vzpoury pokud se nepletu.
Vzpoury tam šly dělat, jen málo lidí se odvážilo. Když jsme u těch map, tak vymažte jail_crime, to je totiž mapa kde jsou vzpoury častější než normální kolo.
tak ale vzpoury se dělali , dělají se , budou se dělat to nijak neovlivníme...
Tentokrat zcasti pravda co hovori Drban ale zas aj larodar ma pravdu je to mapa v ktorej sa z 10 kol urobi 7 krat vzpura .
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.