Lovec ,s
26-01-19, 23:06
1. NÁZEV SERVERU: Publick Oladschol
2. [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem PERAGLOS
[AMXBans] Mas 3-02-2019 - 21:04 (0 měsíců 1 týden 0 dní 23 hodin 14 minut ještě zbývá )
[AMXBans] Zabanovan nick : RONNI
[AMXBans] Duvod : ' OBCHÁZENI BANU .
[AMXBans] Pro unban jdete na CS_FORŮM
[AMXBans] Tve SteamID : VALVE_0:0:1721992161
[AMXBans] Tva IP : 00000000
[AMXBans] =======================================
Zdravím všechny administratory, Měl jsem Ban na 3 týdny , za demenci, ale co byl reconect tak jsem se zkusil připojit na váš sever jelikož už jsem byl informován na forku že jste měli reconect , a pote co jsem se připojil tak mě to už nedalo kick a hrál jsem bez toho abych někomu dělal zle, pote napsal na forko Masif že obchazím ban ale nic jsem Pc nedělal ! A pote co Masif psal na forko tak jsem zjistil že mám ban za obchazeni banu, a byl bych rád, aby to prošetříl i jiný admin než je Peralgos , podlě mě jak byl reconet tak se vymazal můj chát a potě jsem neměl jakoby za co mít ban. nic jsem neobcházel prosím unban děkuji.
2. [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem PERAGLOS
[AMXBans] Mas 3-02-2019 - 21:04 (0 měsíců 1 týden 0 dní 23 hodin 14 minut ještě zbývá )
[AMXBans] Zabanovan nick : RONNI
[AMXBans] Duvod : ' OBCHÁZENI BANU .
[AMXBans] Pro unban jdete na CS_FORŮM
[AMXBans] Tve SteamID : VALVE_0:0:1721992161
[AMXBans] Tva IP : 00000000
[AMXBans] =======================================
Zdravím všechny administratory, Měl jsem Ban na 3 týdny , za demenci, ale co byl reconect tak jsem se zkusil připojit na váš sever jelikož už jsem byl informován na forku že jste měli reconect , a pote co jsem se připojil tak mě to už nedalo kick a hrál jsem bez toho abych někomu dělal zle, pote napsal na forko Masif že obchazím ban ale nic jsem Pc nedělal ! A pote co Masif psal na forko tak jsem zjistil že mám ban za obchazeni banu, a byl bych rád, aby to prošetříl i jiný admin než je Peralgos , podlě mě jak byl reconet tak se vymazal můj chát a potě jsem neměl jakoby za co mít ban. nic jsem neobcházel prosím unban děkuji.