titr
28-01-19, 21:22
Vypis z konzole:
Hráč Kaja Marik
Typ banu nové cs
SteamID VALVE_0:0:57123929
IP adresa 217.197.158.152
Udělen 28-01-2019 - 20:12
DĂ©lka BANu 60 minut
Vypršà 28-01-2019 - 21:12 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 0 dnĂ 0 hodin 57 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod nedas a nedas si rict
BAN dal Admin nero LAMA CZ (plejerplejer)
BAN dal Server csko.cz | Capture the Flag (de_inferno)
Poznamka:
Dostal jsem ban za to ze si chci neco vyresit s adminem..
Ano prvni dva bany jsem dostal opravnene za to ze jsem ho provokoval to beru..
Ale 3 ban jsem se ho chtel zeptat na 3 otazky jen v rychlovce a kdyz jsem tam sel tak jsem jasne napsal ze si to jdu vyresit v klidu a hadat se nebudu a nahle borec mi da dalsi ban.
Ano vim ze me admin upozornoval na to ze se tyhle veci resi na foru to ano ale ja se v tom foru proste nevyznam takze nevim kde mu tam mam odepsat na jeho odpoved.Proto jsem to resil na serveru.
Timo chci rict ze 3 ban jsem dostal neopravnene kdyz jsem tam sel se ho zeptat na par veci asi na dve nebo tri a ihned dostanu ban.
Chtel jsem resit to jak muzu dostat ban za to ze mam lagy aby byli admine v obraze.
A jak pisu prvni dva bany byli opravnene a ve foru se opradvu moc nevyznam chtel jsem mu to odepsat uz na tema ktere bylo nacate ale nevim kde.Pak jsem se snazil na serveru a ted tady proto zakladam nove tema.
Dekuji za pripadne odpovedi!
Hráč Kaja Marik
Typ banu nové cs
SteamID VALVE_0:0:57123929
IP adresa 217.197.158.152
Udělen 28-01-2019 - 20:12
DĂ©lka BANu 60 minut
Vypršà 28-01-2019 - 21:12 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 0 dnĂ 0 hodin 57 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod nedas a nedas si rict
BAN dal Admin nero LAMA CZ (plejerplejer)
BAN dal Server csko.cz | Capture the Flag (de_inferno)
Poznamka:
Dostal jsem ban za to ze si chci neco vyresit s adminem..
Ano prvni dva bany jsem dostal opravnene za to ze jsem ho provokoval to beru..
Ale 3 ban jsem se ho chtel zeptat na 3 otazky jen v rychlovce a kdyz jsem tam sel tak jsem jasne napsal ze si to jdu vyresit v klidu a hadat se nebudu a nahle borec mi da dalsi ban.
Ano vim ze me admin upozornoval na to ze se tyhle veci resi na foru to ano ale ja se v tom foru proste nevyznam takze nevim kde mu tam mam odepsat na jeho odpoved.Proto jsem to resil na serveru.
Timo chci rict ze 3 ban jsem dostal neopravnene kdyz jsem tam sel se ho zeptat na par veci asi na dve nebo tri a ihned dostanu ban.
Chtel jsem resit to jak muzu dostat ban za to ze mam lagy aby byli admine v obraze.
A jak pisu prvni dva bany byli opravnene a ve foru se opradvu moc nevyznam chtel jsem mu to odepsat uz na tema ktere bylo nacate ale nevim kde.Pak jsem se snazil na serveru a ted tady proto zakladam nove tema.
Dekuji za pripadne odpovedi!