Zobrazit normální verzi : Samsung --> =Killer-Savage=
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 266181)
[AMXBANS] Mas 4 hodin, 21 minut a 29 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '149391'
[AMXBANS] Duvod banu: 'dohoda NK'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Samsung >
[AMXBANS] Tvuj nick: Samsung
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1637541699
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1637541699
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 95.103.104.5
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.5.104
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < =Killer-Savage= >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Zombie Escape (ze_jurassicpark_V2)
Poznamka:
Nic zle som nespravil
killer-savage
15-02-19, 22:19
Ty a MATY1(zombie) ste stáli oproti sebe. Prečo neutočil a prečo si nestrieľal? To že čumíte na seba som si všimol, lebo som bol v specte. Toto berem automaticky ako dohoda NOKILL!
E: vypršal.
snažil som sa mu pomôcť, pretože bol sám a určite by nestihol zničiť všetky prekážky. Ale on ma nechcel killnuť a iba sa na mňa pozeral.
killer-savage
15-02-19, 22:40
Takže, si musel pozerať aj ty nanho? Mal si utekať ako ostatní.
ale ja som mu chcel pomôcť a neskôr som začal doňho strielať, ale on stále nič
killer-savage
15-02-19, 23:00
Jo neskôr, keď si si všimol že som tam, a já už písal reason. Obydvaja ste mali ban istí a mal si strielať hned, alebo začať utekať. Ani jedno si neurobil, len si pozeral nanho a on na teba.
ja hovorím tiež dôvod prečo som nestrielal a neutekal. Chcel som mu pomôcť a nevidím v tom žiadnu dohodu, keď on ma nechcel zabiť a iba sa na mňa pozeral a ja som čakal kým ma zabije
killer-savage
15-02-19, 23:27
Ale on ma nechcel killnuť a iba sa na mňa pozeral. Ani ty si ho nechcel killnúť a iba si nanho pozeral.
ale prečo by som ho mal zabíjať keď som mu chcel pomôcť? potom som ho začal, pretože on nechcel hrať normálne
V tom prípade by sa mali banovať aj tí, čo sa nechávajú nakaziť. Tiež nechcú zabíjať ZM a chcú im pomôcť, čiže by sa to malo brať ako dohoda NK + spolupráca so ZM, ale stále sa opakujem.. Ale aj tak to je všetkým jedno.
to by mal potom každý druhý dostať ban za takúto vec
killer-savage
15-02-19, 23:52
V tom prípade by sa mali banovať aj tí, čo sa nechávajú nakaziť.
Ale tu je rozdiel v tom že, nikdo nebol nakazený, žiadne známky pomáhania, čisto len pozeranie na seba aký sú pekný a mierne pohyby sem a tam. Ako by to vyzeralo na duste keď, CT a T sa stretnú a nejavia záujem o hru? Ale chápem kam tím mieriš, že 1/2 serveru sa nechá nakaziť, lebo je zombie Kajuska alebo muskie
on sa pozeral na mňa, ja som len čakal kým ma nakazí. Takže z môjho pohľadu to on hral zle a ja nemôžem za to, že ma nenakazil
killer-savage
16-02-19, 00:35
Lenže on nič nerobil, ty si tiež nič nerobil. Jasné NK. Keby aspoň hituješ alebo sa otočiš, ale navzájom sa pozeráte na seba, nehráte, nevenujete sa módu, proste nič. A z môjho pohladu to nevyzeralo že mu chceš pomôcť ale skôr len obzerať model zombie.
jasné, že som nič nerobil, keď som čakal kým ma zabije, to je podľa mňa logické. Ale potom mi doplo, keď ma nechcel zabiť a začal som strielať
killer-savage
16-02-19, 00:48
Jako fakt dlho som čakal kím začneš strielať. To už dávno boli ct za polku mapy.
on ma nechcel zabiť a on to zdržoval a nie ja. Mal ma normálne zabiť a nie tam skákať okolo mňa. Ja som sa snažil pomôcť a robil som to aj predošlé kolá, takže chyba nebola na mojej strane
killer-savage
16-02-19, 02:07
Buď si mal utekať alebo ho zabiť. Veď aj on dostal ban.
ale dostali sme rovnako hodín, aj keď on hral zle a ja som sa snažil pomôcť
killer-savage
16-02-19, 21:30
Lebo ste rovnako nič nerobili, navyše aj ty si hral zle. Dohoda nokill = že sa nezabíjate ako to je v tomto prípade. Keď ta nechcel zabiť, tak logicky si mal zabiť ty jeho.
už som písal prečo som nič nerobil a chcel by som vedieť kde som hral zle?
killer-savage
16-02-19, 22:02
Tak ešte raz a pomaly. Dostali ste ban lebo, ste sa nezabíjali respektíve nokill. To znamená že, si hral zle a aj on. Nokill (dohoda o nezabíjení protihráče) - kick/ban
ale ja tu stále tvrdím že o žiadny nokill nešiel pretože to on mňa nechcel zabiť keď som mu chcel pomôcť a už som aj písal prečo som začal až potom strielať
killer-savage
16-02-19, 22:28
o žiadny nokill nešiel pretože to on mňa nechcel zabiť Veď ani ty si ho nechcel zabiť. Navzájom ste sa nechceli zabíjať.
ale ja tu celú doby píšem prečo som ho začal zabíjať až potom a neviem odkiaľ si vyvodil, že som ho nechcel zabiť
killer-savage
16-02-19, 22:53
Lebo som bol v specte a videl to. Pozerali ste na seba fakt dlho a nezačal si ho zabíjať, to len tvoje tap tap a ban. Myslíš že zo mňa spravíš debila? Najprv som banoval jeho a v ten moment si strelil.
E: Nechápem čo chceš, keď si medzitím hral a ban je už dávno vypršany.
mne nejde o to či ban je vypršany alebo nie, ale určite nešlo o dohodnuté ani žiadne tap tap nebolo, keď všetky granáty som naňho použil a dlho to nebolo. A akého debila? Normálne tu argumentujem, pretože ban bol podľa mňa moc dlhý a chyba toho hráča.
killer-savage
16-02-19, 23:23
Skratka. žiadne granáty neboli použité, ostatní CT už boli dávno z dohľadu, chyba bola na oboch stranách a za nokill je štandard 24h. btw keď uvidíš zombie tak automaticky strieľaj. Auf wiedersen.
granáty boli určite použité a nebol tam dohoda o nokill
Veď mal full HP
E2: https://csko.cz/forum/showthread.php?63311-Mr-Neznami-(jiny-hrac)-Samco
Taktiež aj tento hráč nevedel pochopiť čo je nokill. Síce iní server ale situácie sa zhodujú.
Nokill (dohoda o nezabíjení protihráče) - kick/ban je to tak ťažké pochopiť toto pravidlo?
granáty boli určite použité (na zázname určite bude) a nebol tam dohoda o nokill
O čo sa furt snažíš? 10 krát ti bolo vyslovene prečo si dostal ban naviac oprávnený. Aj ty v každom vyjadrení píšeš ze si nezabijal ani ty jeho ani on teba. Už by to bolo locknut cez 20 vyjadrení úplne zbytočných.
písal som aj prečo som nezabíjal
Se nedá ani číst, natož že to je ban na 4h. E: Vypršel.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.