Zobrazit normální verzi : new hraci + jak dlouho kdo hraje
cc all jsem tu novz avharaju csko 13 let a verte neverte mohl jsem hrat za reprezentaci ČR a odmitl jsem to tak jestli mnr nekdo chtel pozvat do clanu tak velmi rad le pujdu jen do dobreho clanu protoze nejsem lama ja jsem **vlk**:D zatimcawes
vedouci venny
16-04-12, 07:15
A tvoje sID ty hero?
Ja vedel ze mi nebudete verit dejte mi ip kde hrajete a uvidite sami
Ja vedel ze mi nebudete verit dejte mi ip kde hrajete a uvidite sami
Ahoj. Mam tu pre teba velmi vyborny klan. Hraju v nom ludia s podobnym vekom ako ty. Aby si donho vstupil, staci poslat len 50kc na nejake servery. Su strasne skill, na jb su najlepsi, maju 0 banov a ty sa proste k nim hodis. Maju fakt ze vela clenov, az necelych 500. Web ide na vlastnom systeme. Kupia ti vsetko: vybavenie do pc atd. Cwcka na shifters vyhravaju rad za radom. Nevahaj, a pridaj sa k nim! Ten klan je proste cskill best!
jj to beru takiovü nabytku uz neodmitnu jednou byl za mnou borec ze hraju dobre csko a ze chce abych rad za reprezentaci a to nekecam ale ja jsem nemel finance vis co myslim ale jinac to beru a napis podrobnosti a ja se tak zaridim!!
Taky doporuču klan cskill...opravdu vyjmeční lidé.
E: Tady máš web http://www.cskill.websnadno.cz/
prezdivka bude vladnut serveru a bude debatou pro vsechny
No já bych to Locknul,jen honíš přízpěvky a děláš si trapas :)
tak mu mohu dat i fb ale to jenom znamim s clanu !!!
ptate se proc to tak rozepisuju jak nejaka lama tak potrebuju 20 prispevku abych mohl chatovat na foru
te tvuj clan ma web___ nic tu nei cUTL error:D
uz se tesim na prvni luck hs:D
a jake jsou podminky do vstupu do clanu?I-Mouse?
uz se tesim na prvni luck hs:D
Bez toho luck si myslim, ze aj posledny/zivotny.
a jakou musi met clovek odezvu na serveru ja mam vestinou 9az25
jj takz si myslim ale i tk je dobrej HS:D lituju toho kdo mne potka:Dbude death:D
uvidime jak to vse dopadne!!!!
splnim vsechny podminky
Najprv vsak musis poslat sms na cislo 9090930 s tvarom kotelna a kod ktory ti pride napsat mi poslat do pm.
Podmienky su krute, doba tiez, ak chces do suproveho klanu, musis to spravit.
jj to beru takiovü nabytku uz neodmitnu jednou byl za mnou borec ze hraju dobre csko a ze chce abych rad za reprezentaci a to nekecam ale ja jsem nemel finance vis co myslim ale jinac to beru a napis podrobnosti a ja se tak zaridim!!
LooooL :D :D sa tak smejem :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.