Zobrazit normální verzi : Rotavator --> Nuuu.da!!
Vypis z konzole:
Hráč *_* Lullaby *_*
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:561549744
IP adresa 78.98.235.137
Udělen 03-03-2019 - 08:00
DĂ©lka BANu 180 minut
Vypršà 03-03-2019 - 11:00 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 0 dnĂ 2 hodiny 53 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod vulgarnost, urazeni hracu
BAN dal Admin No comment (Nuuu,da!!)
BAN dal Server csko.cz | Jailbreak (jb_cp_assis)
Poznamka:
Vulgarnost? ON mi zacal nadavat, on mi dal prvy TK, on 20 minut nesimonoval. Ale mne das ban lebo sa pripojis na server a vidis poslednych 30 sekund alebo demo ktore bolo tiez len z poslednych 30 sekund, fakt tlieskam Nuuda. spravodlivost vyhrala :) S laskou Rotavator
pracuji s tím co vidím, ne s tím co mi řeknou hráči, jen co jsem přišel tak tě vidím nadávat na daného hráče v jednom kuse, s nadávkami jsi začal ty, nebo alespoň jsem nevěděl že afkování je nadávání
Grakon2702
03-03-19, 19:37
Ban již vypršel. Dle chatlogu a časovému rozmezí mezi předchozím (a stále aktivním) zákazem a tímto banem předpokládám, že se jednalo o nadávky přes voice, když hráč hrál za CT. Toto bych dle pravidel správně řešil zákazem (Zneužívání mikrofonu/vulgárnost - zákaz 1 týden). Vzhledem k tomu, že hráč už před tím zákaz již dostal, tak bych tohle dalším normálním banem již neřešil.
Grakon toto si vypotil peknú pičovinu. Nebudem sa vyjadrovat či bol ban na mieste alebo nie ale je jedno či bol u CT alebo u T nadávky sa trestajú globálne. Jaký je rozdiel či ich povedal cez voice alebo do chatu a jaký je rozdiel či bol Tčko alebo CTčko? Proste to sú nadávky=BAN, žiadny zákaz k CT. Oprav ma ak sa mýlim.
Grakon toto si vypotil peknú pičovinu. Nebudem sa vyjadrovat či bol ban na mieste alebo nie ale je jedno či bol u CT alebo u T nadávky sa trestajú globálne. Jaký je rozdiel či ich povedal cez voice alebo do chatu a jaký je rozdiel či bol Tčko alebo CTčko? Proste to sú nadávky=BAN, žiadny zákaz k CT. Oprav ma ak sa mýlim.
Podľa pravidiel to Grakon napísal dobre. Avšak, či to potrestá admin, že nemôže hrať ani za T, či iba za CT je z mojej strany na ňom.
Podľa pravidiel to Grakon napísal dobre. Avšak, či to potrestá admin, že nemôže hrať ani za T, či iba za CT je z mojej strany na ňom.
Takže ja možem hrávat čisto len dajme tomu furien, pojdem na JB hodím sa k CT všetkým tam začnem nadávat potom príde admin potrestá ma zákazom k CT na týžden a ja sa v klude vrátim na furien a idem hrat. Proste je to pekná hovadina ja aj ked málo trestám vulgaritu keby niekdo u CT začne niekomu nadávat napríklad na rodinu žiadny zákaz ale normálny ban.
Oba bany jsou v pořádku. Normálně by se to takto mělo banovat a banovalo, nevím jak to děláte ted, asi za vulgaritu dáváte zákaz k CT což je naprostá hovadina, ale ok. Obvykle hráč co nezvládá hru za CT dostane zákaz na delší dobu a pokud je k tomu vulgární, tak dostane i obyčejný ban, který je třeba kratší, aby potom mohl dál hrát. Dostal ho na 3h, což se mi zdá normální délka.
Hellou, tie bany sú úplne v pohode a dávať zákaz k CT za vulgárnosť je snáď vtip či?
Deda z Depa
04-03-19, 06:48
Bany jsou v pořádku
Jinak faste víš že ma jb oddělený banlist?
Bany jsou v pořádku
Jinak faste víš že ma jb oddělený banlist?
Ďakujem že si my to v pm vysvetlil bližšie :happy: ale názor mám aj tak rovnaký
Děkuji všem za zastání a jsem rád že se to v klidu vyřešilo. :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.