Zobrazit normální verzi : Problém so zvukom
Čaute, mám problém so zvukom. Aj keď mi niekto beží zprava alebo zľava a mal by som ho počuť na tej strane tak ho počujem v strede mojich slúchatiek.
Aj keď si pustím sound na YouTube na pravé a ľavé "ucho" ako zvuk tak to počujem všetko v strede... nejaké rady prosím ?
Playericek
10-03-19, 17:07
Buď máš problém so sluchátkami alebo s PC skús reštartovať csko alebo pc
Buď máš problém so sluchátkami alebo s PC skús reštartovať csko alebo pc
Skúsil som 4 sluchatka a robí mi to už tak 3 týždne, myslíš že som medzi tým nevypol csko alebo pc? :D btw robí ni to na každej hre kde sa dá orientovať pomocou zvukou... bude to niečo v pc pretože ak hrám na inom pc tak všetko ide Ok s tými istými slúchadlami...
Playericek
11-03-19, 22:29
keď máš tam tie sluchátka tak skus pohýbať s káblom úplne na konci
Hele zkus si pohrát s ovladačem zvuku (vrátit změny, aktualizovat). Já si zvuk dojebal restartem biosu, ale stáhnul jsem si Realtek R.81 (asi takhle se to jmenuje) a zase to funguje jak má.
V spravci zarizeni odinstaluj vsechny zvukove ovladace pak je znova nainstaluj
Tak je asi chyba v HW, třeba jsou špatný kontakty mezi základní deskou a konektorem.
sweet bitches
13-03-19, 10:08
dělalo mi to samé, vzala jsem vatovou tyčinku a vyčistila vstup na sluchátka, potom to přestalo dělat a mám klid doteď
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.