Zobrazit normální verzi : Spesl Dozorci
Ahoj chtěl jsem se zeptat jen tak pro zajimavost jsou ještěě nějací spesl dozorci?
http://www.csko.cz/povoleni.txt
Zatiaľ.
http://www.csko.cz/povoleni.txt
Zatiaľ.
Prečo iba oni ?? :D
E: A ty čo vtedy mali mať prečo sa to zrušilo?
Prečo iba oni ?? :D
E: A ty čo vtedy mali mať prečo sa to zrušilo?
Bolo to neefektívne. Mal to každý, kto si prečítal pravidlá. Teraz majú spešl právo presunúť CT k T, tak by to bolo o ničom, keby to mali všetci. Zatiaľ to majú len hentí. Spešl sa dá dostať iba od admina (po dlhšej dobe na serveri, atď.), nie na žiadosť.
*NPSM*P!!!!n3r
18-04-12, 17:52
a nejspíš to mít víc lidí ani nebude ..
J asi tam ani viac nebude a teiz ja by som bol za stary jail (ziadne spesl ziadny soccer mic).
J asi tam ani viac nebude a teiz ja by som bol za stary jail (ziadne spesl ziadny soccer mic).
Soccer mic je super napad, lebo sa da potom hrat futbal normalne. Ale je to bugnute a uz dlhsiu dobu to tam nie je ak si si nevsimol. Par spesl ani nezabera miesto a ked su tam, mozu zostavit normalny CT team, nie trpiet retardov.
Viac ich bude.
Messi, teraz sa spešl dáva oveľa prísnejšie. Podľa mňa ho dostanú len tí hráči, ktorý majú až priveľké skúsenosti z JB, najlepší kandidáti na admina. New spešl spočíva v tom, že môžeš presúvať hračov(od CT k T a naopak) príkazom /presun... Sú to vlastne z časti adminské práva, len nemôžeš banovať, meniť mapu a zakladať hlasovania.
Jo s tím souhlasím cos napsal, taky mám ten dojem. Dle mého názoru, všichni schopní, s kterými nejsou problémy a chovají se normálně, tak to spešl mají. Dejte mi klidně seznam lidí, co navrhujete, my to s adminy projedeme, a pokud mezi nimi bude někdo, kdo na to má, tak ho dostane. Threadu ohledně spešl dozorců je tu tolik, až je z toho na blití. A podle mně zakládání dalších povede pouze k tomu, že se výše postavení na fóru (Moderátoři, ba i dokonce Kotel) na*erou a dopadne to špatně.
Hele možná to sem nepatří ale já bych řekl že bych klidně do seznamu "spešl" Dozorců patřit mohl, Jailbreak hraju už 1,5 roku a tak pravidlá zvládám dobře. A to presouvani je dobry napad alespon ty dementy co tam davaji MFk pude presunout. Pomatuju si nedávno jak tam byli 4 absolutně neschopný Ct a když sem psal do Admin sayu tak nikdo nepřišel takhle bych je mohl alespoň přesunout a šel by tam někdo schopnější.
Soccer mic je super napad, lebo sa da potom hrat futbal normalne. Ale je to bugnute a uz dlhsiu dobu to tam nie je ak si si nevsimol. Par spesl ani nezabera miesto a ked su tam, mozu zostavit normalny CT team, nie trpiet retardov.
Viac ich bude.
Ty si nebol na JB uz je mic ale skace a az po 10 sec ho niekto vezme (proste je bugnuty) jj ja som neni proti spesl ale podla mojho nazoru by bol lepsi old jail a tim viac ich bude si myslel ze ich bude viac o 3 ?
@gejzik: nevimem o koľko viac. EDIT: aha, tak míč vyzerá, že už funguje. :)
Hele možná to sem nepatří ale já bych řekl že bych klidně do seznamu "spešl" Dozorců patřit mohl, Jailbreak hraju už 1,5 roku a tak pravidlá zvládám dobře. A to presouvani je dobry napad alespon ty dementy co tam davaji MFk pude presunout. Pomatuju si nedávno jak tam byli 4 absolutně neschopný Ct a když sem psal do Admin sayu tak nikdo nepřišel takhle bych je mohl alespoň přesunout a šel by tam někdo schopnější.
To si si doteraz ešte nevšimol?
Mic jsem testoval asi 3 hodiny a zadny problem jsem nevidel ani na serveru. Skace sam po par sekundach, kdyby se nekde zasekl. Ale asi bych to mel upravit, aby pri 2 hracich nesel vzit, ale jenom by se strkal.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.