Zobrazit normální verzi : Kuky - ab
AlternativníPravda
20-04-12, 12:06
VALVE_0:0:731032542 188.120.208.1 CZ
http://csko.cz/dema/upload/dir/kukyab.dem
Jinak ab jde vydět hlavně když je u furíků.
nevím já když to stáhnu tak mi to nejde přehrát, že prý nemám nějaké modely z furienu stáhnuté.....
mě to přehrát jde, ale je tam jen jeden ct frag v čase 25:00 ... sice to trochu vypadá jako ab, ale banovat za jeden frag navíc s mp5kou, to jde dost těžko..i když tam jsou v čase po 23. minutě ty fragy knifem hodně nápadný no
AlternativníPravda
20-04-12, 12:32
No s tou m5 to ab až tak není ale to jak seká s knifem.. strašně mu to lítá na krk a hruď. Podle mě jasné ab
já tam teda AB nevidím...
edit: tak já sem se původně díval hlavně na anti-furieny a tam nic neměl, za ty frueny je divnej, ale toto nestačí, třeba bia něco natočí:)
zrovna hraje na furienu za CT tak ho točim
přehraju jenom kousek nevím....
AlternativníPravda
20-04-12, 12:41
Kasphi tak to mě řekni, jestli je normální to jak killuje ?? vždyť mu to hází ...... No, ale vy jste znalci..
Tak mam tu další, skoro stejný demo....hned jak sem začal natáčet ho to samozřejmě hodilo k T, bylo by fajn, kdyby to mohl nějak admin ovlivnovat, protože jinak tam natočit cheatera, to je nadlidský úkol -.-
http://csko.cz/dema/upload/dir/kukac.dem
je tam 1 střílení MP5kou, jenže mu to zrovna nějak laglo nebo co a chcípnul, pak tam je zase kill knifem a zatočí se u toho jak káča, no je to fakt divný, přikláněl bych se k AB, i když za killy knifem sem teda zatím ještě ab nebanoval.... =D
AlternativníPravda
20-04-12, 12:51
Všechno je vždy poprvé.-.. :D
co to tadz davate kdyz to spustim pres jetplayer tak ani to nerozjede prehravami to -2 -1 0 nechapu proc to jde pozadu
co to tadz davate kdyz to spustim pres jetplayer tak ani to nerozjede prehravami to -2 -1 0 nechapu proc to jde pozadu
:thumbup::ike::taunt::slap:
Ty asi nehraješ CSko moc, že?
Takže sem si to pouštěl několikrát dokola a zpomaleně a AB to není. Jen má asi šílenou sensitivitu a nebo strašně cukne rukou při říznutí. Několikrát ají minul protože se otaočil moc a to otáčení je jen rukou.
Beru si to na svědomí :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.