Zobrazit normální verzi : Jak by ho měl mít dlouhej, ten ban? :D
(1 Bulvár topic :-))
za účelem zviditelnit toho sprosťáka, že se chová jako...no, kdo to lépe vyjádří?!
Byl tu nahlášený sprosťák zde
http://csko.cz/forum/showthread.php?6792-Nadavky-Freez-y
dostl tenhle ban http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=26346
jste pro 2 měsíce? :D nebo kolik byste mu kdo dal? :-) zajímají mě Vaše názory! :-)
P.s. a pořádně bychom tu toho sprosťáka měli prodrbat!
Tak na 3-4 měsíce aby se probral.
4 měsíce...perma....kdo dá víc? :D
Je to sprosté dítě, není- liž pravda? :-)) Já bych mu ještě namočil hlavu do omáčky a nechal ho 2 hodiny na sluníčku někde mezi hladovýma mouchama!
Ovšem tohle je ešte lepší nápad ! :D
4 měsíce...perma....kdo dá víc? :D
perma a týden k tomu.
Ak to bolo 1. krat, tak tyden. ak to je opakovane, tak mesiac, ak zase - perma. (nepozeral som co ma vsetko na svedomi)
Daj mu pol roka (6 mesiacov) :)
To co povedal Charon len namiesto: 1tyzdna by som dal 1mesiac, ak opakovane nadava tak pol roka potom permu.
Tak niekomu to jednoducho ujde ked je vytoceny. za to nemusi dostat hned mesiac ban. to by muselo dostat mesiac ban aj par adminov. tak zas nerobte z kazdeho uletu jak keby mal wh.
Tak niekomu to jednoducho ujde ked je vytoceny. za to nemusi dostat hned mesiac ban. to by muselo dostat mesiac ban aj par adminov. tak zas nerobte z kazdeho uletu jak keby mal wh.
Třeba měl WH :D. Ale i tak, když opakovaně uráží, napíše asi 10 vět k tomu, tak je to fakt na permu.
A uz si si precital co napisal? hento mi nepripadalo ako ulet.
double perma, nahodne souhlasim gettardeml, i kdyz nevim co pise, pac to ve 3 rano nectu
Perma, za tahání rodiny do her jako je csko bych ty lidi minimálně propleskla.
Čítal som to. Ale toto ich mali učiť rodičia doma. Ten čo to píše, má zrejme doma to, o čom píše. Takže pre mňa skôr oni vyzerajú totálne debilne a svedčí to o ich inteligenci.
Mal som to na mysli tak, že keď to napíše v 1 deň, tak by mal dostať týždenný ban, aby si nabuduce rozmyslel, popripade sa poucil, co napisal zle a nabuduce si to mozno rozmysli. Ak aj nabuduce zacne pisat blbosti, tak mesiac a do tretice perma, pretoze po mesiaci je asi nepoucitelny. Capat hned perma bany mi pride trochu o nicom. Ale je to individualne na adminovi.
Mesiac je dobry :), nech sa trochu spameta...
Možná by byl pro něj horší trest najít podle IP domovské bydliště a napsat pěkný dopis rodičům :))) A když né tohle, tak bych si ho tak na hodinu či dvě vzal dovolenou, fackoval bych ho dokud by neprosil o milost a dělal si zněj prču vždy, když příjde, než by začal prosit o odpuštění. A s tím fackováním to myslím uprostřed hry a v nejvěčím počtu lidí, aby byl pěknej odstrašovací příklad.
Tukan se mi trefil do myšlenky vlákna :-)) dopis rodičům by nebyl na škodu no :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.