Zobrazit normální verzi : Admini
Je to hrozne na serveru kotelna hraju skoro porad a dnes jsem tam videla prijit jen 1 admina a tim padem se tam schromazduji cheatari. No a chtela bych se stat nea tak uplnym admine ale jestli bych mohla davat bany aspon na den jen kvuli tem cheatarum. Jestli ne tak se ujistete e tam chodi admini.
A čo keď sú to skilleri a ne žiadny cheateri? :) A vlastne aký server máš konkrétne na mysli?
mohla by bejt,hrála dost dobře,tak asi tomu rozumí:) :DD ale to záleží jen na kotlovi;) Já bych si zase chtěl vyzkoušet dávat to hopsání:DD kempíkům
slapovat by se mi taky líbilo :D
Mam na mysli server w3 admini sou tam jen pozde večer a co mame dělat obden s tema cheatařeama?
tak co jak se dořešila tahle děvenka:) Kolik,že ti vůbec je??nemysli si,že tě chci zbalit:DD ale jentak pro zajmavost:DD to určitě by zajmalo každýho:D že??:DD Bych jí to dal-když hraje dobře,ať néni jen luciNA samotná adminKA:D
slapovat by se mi taky líbilo :D
joo,kempera nechat vyskočit až k oblakům a samovolně ho pustit:DD
Když já se tam napojím vždycky je tam admin např: "514Pro"
Protože se tam připojuješ večer ale obden je tam dost cheatařů.
Protože se tam připojuješ večer ale obden je tam dost cheatařů.
to je jako fakt,většinou se server plní od 15h,to už se lidi vracej z práce,z hospody a ze školy:D Ty jako hraješ i dopoledne??ale to je škola,tam se má učit:DD
Kdo jí chce aby byla jako adminka tak ať známkuje jako ve škole:DD 1,2,3,4,5. No to je fajne že ti je 17,tak dávám 1:DD i za to hraní
No ja mam pres výkend volno v praci ale v pondeli v 5 rano zacinam. :(
a co děláš nebo kde studuješ?
Kaktus-sama
12-03-11, 13:07
Na Wa3FT hraju víc než dost, a kdyby tam nějakej cheater byl, tak napíšu adminovi který je online.
514Pro,oij caramba,InVitro,Zero. Tihle admini tam chodí, a myslím že není potřeba dalšího admina. Vždycky se někdo najde.
Pracuju v TESCU a kaktus dneska sem te tam jeste nevidela.Zatim prvni admin co tam dneska byl je 514 pro a predtim nez tam prisel tak tam byly 2 cheatari s wh.
Kaktus-sama
12-03-11, 13:17
Spíš 2 lidi zalezlí na skypu,ventrilu atd. Možná ne pod tímhle nickem ;)
nebo nahraj demo,to už by byla větší šance. To jako je práce nebo praxe ze školy? když ti je 17
Kaktus-sama
12-03-11, 13:31
Ještě abych nebyl pes, na War3FT chodí i Negative. Sice ne furt, ale chodí . =)
Kaktus ja poznam kdyz ma nekdo wh.
Kaktus-sama
12-03-11, 13:36
Tak natoč demo a dej ho sem.
Jak sem říkala nechci být uplná adminka ale chci jen davat ban aspon na den jen kvuli tšm cheatařum jinou pravomoc nechci
Natočim ale až tam bude nekjaký cheatar
Kaktus-sama
12-03-11, 14:15
Jinak o tom pochybuju, stejnak slovo musí mít Kotel, my nic nezmůžeme.
Kdo jí chce tak ať známkuje jako ve škole:DD 1,2,3,4,5. No to je fajne že ti je 17,tak dávám 1:DD i za to hraní
Nadrženej Zrzek nikdy nemá dost že ? :-DD
Vetsina hracu tam hraje pravidelne, kdyz nahrajes demo, tak se zjisti, zda maji wh.
Kaktus-sama
12-03-11, 14:22
nadrženej zrzek nikdy nemá dost že ? :-dd
=d =d =d
Demo nahraješ ve hře příkazem do konzole "record názevdema" . Např.: record cheater . A demo zastavíš příkazem "stop" též do konzole .
Ja vim jak se nahrava demo uz jsem byla nekolikrat adminka,
Nadrženej Zrzek nikdy nemá dost že ? :-DD
????nejsem zrzek:p už dávno nee:DD rok tomu je a už nebudu:DD
Vážně ti je 17 let? Podle tvého děsného pravopisu to tak nevypadá, např.: vÝkend, prIc
Vážně ti je 17 let? Podle tvého děsného pravopisu to tak nevypadá, např.: vÝkend, prIc
Taky si říkám . Možná tak 15 - . :-)
je ji 17 a uz pracuje...myslim ze to ty chyby vysvetluje :)
Ja vim mam starej počitac a polorozbitou klavesnici a nejaky pismenky my vinechavaj tak misto nich napisu jiný no
dlxsf
V tom to je taky kdyš celej tejden sedíš u počítače tak píšeš dobře ale ja mam volno jen vykend a kazdej den krome výkendu pracuju 9 hodin u pokladny tak se moc nedivte.
Nebo ten kec se steamem . Tady říkala, že má steam a na serveru jsem ji načapal s NS .
Steam mam ale nemam ho aktyvovaný protože už CD-KEY z toho CD už nekdo použil.
dEEEEEEEEEEL
12-03-11, 20:18
Hm... Nejaké zamotané :)
komedie :D
EDIT: lepsi jak na novinkach :D
Steam mam, ale nemam ho aktyvovaný, protože už CD-KEY z toho CD už nekdo použil.
čiže steam nemáš
Kaktus-sama
12-03-11, 20:50
Jestli jí je 17, tak jsem Čínský bůh srandy.
Tak seš čínskej bůch srandy ty líný prase.
Tak seš čínskej bůch srandy ty líný prase.
??? No takže se potvrdilo to co jsme si mysleli .
Jak můžeš vědět že je líný prase. Znáš ho snad??
btw: negative nějak moc aktivní na pravopis, ne?
Kaktus-sama
12-03-11, 21:06
Léčka vyšla =) Vždy zabere.
taky jsem aktivní na pravopis.. nechápu, jak někdo může psát takovýhle hrubky a vymlouvat se na to, že mu je jedno jak píše na foru, že to neni diktát, že chodí do práce nebo něco takovýho.. prostě má automaticky psát pravopisně správně a když napíše nějakou tu chybu, tak si jí opravit, pár šipek do leva ho nezabije.. navíc, to co tu píše je jeho vizitka, lidi si o něm podle toho dělaj obrázek.. tady vidíš, jak to dopadá, když někdo píše v každý větě hrubku... hned je o pár let mladší :)
Já to beru y/i je jasny ale čárky ve větě je trochu příliš
btw: kaktus pod na steam neco potřebuju
taky jsem aktivní na pravopis.. nechápu, jak někdo může psát takovýhle hrubky a vymlouvat se na to, že mu je jedno jak píše na foru, že to neni diktát,
Nic takového jsem nenapsala.
Jesi ti vadi jestli jak pisu tak mi kup novou klavesnici.
beru malý překlik ale aby se to dalo přečís a dávalo to smysl a psal hopik o tom diktátu a nikdo neříkal že ty
karCOOlka, to byl příklad.. většinou to tak je.. ty se třeba zase vymlouváš na zníčenou klávesnici.. vytrhej si tlačítka třeba delete, num lock, hvězdičku, lomeno na numerický klávesnici a nahraď si tim ty vymlácený tlačítka a máš to :D
Ja nerikam ze nemam vytrhany tlacitka ale nektery tlacitka mi vynechavaj.
Aha, takže radši napíšeš místo měkkého "i" tvrdé a naopak že ? To určitě nikdo nepozná . Jestli to nebude spíše tvou inteligencí než klávesnicí ...
Jak můžeš vědět že je líný prase. Znáš ho snad??
btw: negative nějak moc aktivní na pravopis, ne?
ja som strašne náchylný na pravopis, aj keď ja sám niekedy spravím trestu hodnú chybu :) btw. ak má 17 tak by mala aspoň vedieť, kde vo vete má dať čiarku...
Kaktus-sama
12-03-11, 22:21
A tak i tak, Kotel chce Steam hráče kteří mají odehraný rok na Steamu. A je toho i víc, když už je to hlasování tak za mě Ne.
Nemusite do ni hned rejt, ja pisu bez diakritiky a jestli to nekomu vadi, at se jde bodnout. Nedivte se, ze se clovek nasere, kdyz ji 3 strany a kousek jen kritizujete kvuli pravopisu a nenarazite treba na to, ze neumi pouzit tlacitko "EDIT". A stou frekvenci na CSku, ja tam taky nejsem porad, mam i svuj osobni zivot, tak proc by jej nemohl mit i nekdo jinej co? Jinak Karcoolko, odpovedet vsem se da i v jednom prispevku. Nemusis hned davat dva za sebou. Jinak te vlastne vubec neznam, potkal jsem te na serveru jen jednou a to jsi steam nemela. Je to jedna z podminek adminovani na Kotelne.
nějak tak. Stačilo aby jen napsali ano či ne. Stejně by se kotel rozhodl podle sebe. Gramatika není až tak pro adminování tolik potřebná. Spíš se jedná hlavně o 100% rozeznání cheaterů. Třeba myslela to, že má na steamu jen účet. Tady taky jeden psal/a, že má steam ale hru na něm předtím neměl
Já mám některé klávesy Ůplně černé a zvládám to. :) Jinak Karkulko pod jakým jiným nickem ještě hraješ? Že tvůj nick jsem tu viděl poprvé.
BitchiiSek
13-03-11, 12:45
Jak sem říkala nechci být uplná adminka ale chci jen davat ban aspon na den jen kvuli tšm cheatařum jinou pravomoc nechci
Aha no :)
Bichii to nestojí ani za řeč co? Na den ani není třeba dávat práva jen řekneš adminovi, který je online na STEAMu (to je program co potřebuješ na hraní s orig. verzí), na W3 jich je dost...
takže chceš bejt jakože cheathunter?
Debili, nemá na Steame kúpený steam takže je to vlastne v pi**či. Ale tu už mal práva nejaký **_Pr-0_>Sk1!lL_** --== V3ND3TT4 ==--
Nezapomeň na Virginse to je taky NS
Pouzij status do konzole on mam valve_id:... kdyz tam bude :D
On že nemá steam? lol :-D Možno zahraje niekedy cez ns to neviem ale steam určite má. :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.