Facened
23-04-12, 19:44
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Ciper
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Textura'
[AMXBANS] Delka: '3 hodin'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:44038793'
[AMXBANS] Tvoje IP: '95.102.160.82'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Frackore killed tadik with knife
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzo
Takže priznávam sa že som ban dostal zaslúžene ale ja som nevedel že to je textura ja som po dlhej dobe išiel na furien a naposledy som tam bol neviem kedy ale vtedy bol tam každy asi vetdy tam nebol admin ja neviem tak som tam išiel aj teraz priznávam sa nešiel som tam naschval na steame chcem mať čisté konto a nie ban za takúto hlúposť proste ani jeden ban ja som bezproblemový hráč a nerad kazim hráčom hru ale toto som naozaj nevedel tak prosím o unban.
[AMXBANS] Zabanovan adminem Ciper
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Textura'
[AMXBANS] Delka: '3 hodin'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:44038793'
[AMXBANS] Tvoje IP: '95.102.160.82'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Frackore killed tadik with knife
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzo
Takže priznávam sa že som ban dostal zaslúžene ale ja som nevedel že to je textura ja som po dlhej dobe išiel na furien a naposledy som tam bol neviem kedy ale vtedy bol tam každy asi vetdy tam nebol admin ja neviem tak som tam išiel aj teraz priznávam sa nešiel som tam naschval na steame chcem mať čisté konto a nie ban za takúto hlúposť proste ani jeden ban ja som bezproblemový hráč a nerad kazim hráčom hru ale toto som naozaj nevedel tak prosím o unban.