Mko
23-04-12, 20:29
Ahoj , rád bych opět zažádal o unban který jsem dostal přibližně před rokem a čtvrt . Toto je moje druhá ( a doufám že poslední žádost ) na ub. Ban jsem dostal za WH na serveru war3.
Hráč Mko
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:582483859
IP adresa skrytý
Udělen 28-03-2011 - 13:18
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack
BAN dal Admin Hafan ()
BAN dal Server Kotelna - War3FT | csko.cz (de_dust)
Navíc včera , jak někteří co navštěvujete tuto sekci víte , jsem navíc dostal další ban za "obcházení banu" ikdyž jsem ani nevěděl že ban stále mám . Zhruba před měsícem jsem se šel podívat na tuto stránku do sekce "Ban List" a to že bych měl ban , jsem tam nikde neviděl , tak jsem se připojil na server a jelo mi to , tak jsem myslel že jsem dostal UB :). Tak od té doby jsem zde normálně hrál ( někteří mě potkali na HNS nebo War3 serveru :) ). Jenže včera v půlce kola mi dal Rakosnicek ban za obcházení . TO že stále platí můj předchozí ban jsem se dozvěděl včera tady na fórku od Kashpiho , když studoval moji žádost.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Rakosnicek
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'obchazeni banu'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:582483859'
[AMXBANS] Tvoje IP: '176.97.242.153'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Tak předem díky za nějaké vyřešení. Díky moc .
Hráč Mko
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:582483859
IP adresa skrytý
Udělen 28-03-2011 - 13:18
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack
BAN dal Admin Hafan ()
BAN dal Server Kotelna - War3FT | csko.cz (de_dust)
Navíc včera , jak někteří co navštěvujete tuto sekci víte , jsem navíc dostal další ban za "obcházení banu" ikdyž jsem ani nevěděl že ban stále mám . Zhruba před měsícem jsem se šel podívat na tuto stránku do sekce "Ban List" a to že bych měl ban , jsem tam nikde neviděl , tak jsem se připojil na server a jelo mi to , tak jsem myslel že jsem dostal UB :). Tak od té doby jsem zde normálně hrál ( někteří mě potkali na HNS nebo War3 serveru :) ). Jenže včera v půlce kola mi dal Rakosnicek ban za obcházení . TO že stále platí můj předchozí ban jsem se dozvěděl včera tady na fórku od Kashpiho , když studoval moji žádost.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Rakosnicek
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'obchazeni banu'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:582483859'
[AMXBANS] Tvoje IP: '176.97.242.153'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Tak předem díky za nějaké vyřešení. Díky moc .