Zobrazit normální verzi : Ct- fk,no mic, demencia
Čaute.
cookie cz
ID: VALVE_0:0:1650952194
IP: 88.86.115.150:27041
cookie cz : pomoc
http://leteckaposta.cz/uploaded/840379641
Zdravím,
na deme mi ukazujú tieto údaje, že tento hráč nemal mik. --> STEAM_0:0:110261461 176.116.109.18 Jozko Vajda
Ahoj ešte raz :D
Keď som sa nápoji prvú hru nerozprával ale ďalšie sme už hrali a to ct ten cookie cz tak on nemal mic ani nepísal iba chodil po mape
Zdravím,
je tam úmyselný FK a NoMIK, ale na deme mi ukazuje, že bol simon a zabíjal hráč menom "Jozko Vajda"
Noo hej jak som prišiel zabíjal aj on ale ptm ďalšie kolo už hral normálne tak neviem teraz.
Ptm sa ozvi ako si to vyriešil
Zdravím,
keďže píšeš, že toho koho spomínam už hral normálne, tak v tom prípade ho banovať nebudem. No, nech ešte niekto z adminov zhliadne demo, lebo na deme ja nemám nič, čo by cookie cz spravil zle.
Ahoj
Tak to bolo fast demo lebo dalšie kolo sa už hralo normálne , no a zapnem si jb. Napojím sa k väzňom a ct su 2, začali po sebe strelať všetci sa zabijali, jak som prišiel ja napísal som do chatu že davaj prikazy alebo hrajte, niečo v tom zmysle, neodpísal ale dalšie kolo začal hrať, dal si Simona a hral,a ten cookie hrali sme celu mapu a ani raz si nezobral Simona a nič nepovedal maximalne napísal "cookie cz : pomoc" lebo niekam spadol a nevedel sa dostať von :-D
Pardon, že píšu tak pozdě, ale na demu dal 1 FK. Každopádně včera dostal ban za neschopnost na 3 dny, takže banned je. Ten 1 FK z dema by se i tak nebanoval.
I tak díky za nahlášení :)
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.