Zobrazit normální verzi : Jail Break - bug duelu
Zdravím,
objevil sem bug u duelu (Jail Break). Například u deagle duelu lze vyhodit deagle a objeví se pěsti (až když zmáčkne levé tlačítko myši).
Lynviy
*NPSM*P!!!!n3r
24-04-12, 12:52
To si teda blesk+je to výhoda když vidíš že enemy má málo HP.Tak ho prostě zboxuješ, tohle bych nechal tak jak to je.
Vybral sis Deagle, bude Deagle.
Ale ty zbraně by ani neměli jít vyhodit a jít jen tou zbraní ci si vybral pri pp. Protože vyberu AWP, zahodim ho a du box. Celkem na hovno.
The Frisco
25-04-12, 15:07
Ano. A také,když si poslední vězeň dá libovolný duel,a dozorce,kterého si vybral spáchá sebevraždu,tak vězni se PP znovu neobnoví a musí poté spáchat sebevraždu.
bodkociarka
25-04-12, 16:16
Tenhle bug se dá využít a taky zneužít,ale asi bych to ponechal , Frisco má tiež pravdu s tým duelom
D!!!!n3r [MaMLas] :x
25-04-12, 21:32
To ni je len pri Deagle, je to na all Duel mne to nevadí
Myslím , že ctčkam tento bug nefunguje , len tčkam.
DarkAspecT
26-04-12, 15:17
Ano. A také,když si poslední vězeň dá libovolný duel,a dozorce,kterého si vybral spáchá sebevraždu,tak vězni se PP znovu neobnoví a musí poté spáchat sebevraždu.
Frisco nesouhlasím s tebou,já si včera dal kill(záměrně) za CT a normálně měl furt PP,ale je to výhoda a pokud vim tak za CT to de taky.
The Frisco
26-04-12, 15:45
Tak už je to nejspíš opraveno. Vždy se PP buglo a hráč si musel dát kill.
E:
Myslím , že ctčkam tento bug nefunguje , len tčkam.
Ne,jde to i Policistům. ( V tom případě bych to i tak nechal. Je to vyrovnané.)
To by som neriašil. No tak vyhodí zbran, lebo ho pojde zboxovat. A? Tak vyhodi aj ten druhy, alebo ho jednoducho killne so zbranou.
DarkAspecT
27-04-12, 15:52
Charon,nic proti,ale když si dáš PP s nějakou lamou ten skoro ani neví jak se střílí:D
Charon,nic proti,ale když si dáš PP s nějakou lamou ten skoro ani neví jak se střílí:D
No a? Tak ťa zabije. Dávaj si radšej vždy VD.:mml:
Mohli by ste s tím niečo spraviť, dosť mi to lezie na nervy keď po mne ct začne strielať ako neviem čo :D ..
CT muze pri duelu vyhodit zbran a sebrat jinou?
The Frisco
28-04-12, 18:48
Ne,to ne. Trochu jsem nepochopil příspěvěk cYtronky.
Oba teamy můžou vyhodit gun a zobrazí se jim pěsti, až zmáčknou levé tlačítko myši. Ale CT si může nechat do konce kola (až bude pp) /weapons menu, a třeba při Deagle duelu si vezme m4 s 30 nábojema a zabije vězně. Zbraň asi neseberou jinou.
Ted pri duelu nepujde vyhodit ani vzit zbran z menu.
D!!!!n3r [MaMLas] :x
29-04-12, 20:57
CT muze pri duelu vyhodit zbran a sebrat jinou?
Ne, ale môže ju vyhodiť a môže zboxovať T
The Frisco
29-04-12, 21:46
A ještě by to chtělo zablokovat u módů. To jde taky vzít jiná zbraň (z menu).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.