PDA

Zobrazit normální verzi : Zájem o turnaj RC CARS / SOCCER JAM

JustDoItNigga
12-08-19, 15:59
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat, zda by někdo měl zájem o turnájek buď v RC CARS (závody s autíčkama) nebo v SOCCER JAM (Speciální Fotbálek).
Kdyby někdo měl zájem, byl bych rád kdyby zde napsal co by radši chtěl z těchto dvou věcí.

Enjoy
12-08-19, 16:03
Já bych rád oboje, ale spíš fotbálek

LANGER
12-08-19, 16:14
Zdravím.

S turnajom môžem taktiež súhlasiť len keď bude dostatok hráčov. Sám som ochotný hrať tieto dve hry, pretože ich doposiaľ hrám ako ostatné Fun servery. Na turnaj by som vybral RC CARS. Jedna otázka; Snažíš sa oživiť nehrané servery?

Edit : Predpokladám výsledok, že vyhraje futbal. Ale tieto dva módy už skoro nikto nehraje, len občas ten jeden hráč sa pripojí a niekoľkí volakedy prídu.

N1HiL
12-08-19, 16:21
Zdravím.
SOCCER JAM - jednoznačne.

Radšej by si mohol niekoho osloviť aby kontaktoval https://csko.cz/forum/member.php?31132-Omario
A s ním soccer riešiť.

To je jasný, když bude méně hráčů, tak bude spíše RC CARS a když bude dostatek hráčů na obojí, tak se rozhodnu podle toho co by chtěli spíše lidi.

Ako môžeš mať takú istotu, že bude turnaj?
Hráč nemôže spraviť súťaž bez admina.
Neverím, že akurát tieto mŕtve serveri by mali nádej na turnaj.
Keď na aim(turnaj) sa nazbierali ledva 14 hráčov.

Proč bych to měl řešit s ním ? :
Lebo je jediný, ktorý sa v tom lepšie vyzná.
A ako vidíš, nechodí na fórko.

nijak extrémně náročný
Stačí aby bol 1 lepší hráč v teame a končí sranda.
Hral si niekedy ten server?
Vieš aký je to náročný server ? :D

zda by o to byl vůbec zájem
Zájem môže byť ale kto sa o to postará?

Úprimne, vieš, že z toho nič nebude, už si tu dosť dlho na fórku a môžeš vedieť, ako to tu funguje.

sUch
12-08-19, 16:21
Vám drblo z turnajů? :D
Jinak jsem za soccer

JustDoItNigga
12-08-19, 16:23
Zdravím.

S turnajom môžem taktiež súhlasiť len keď bude dostatok hráčov. Na turnaj by som vybral RC CARS. Jedna otázka; Snažíš sa oživiť nehrané servery?

To je jasný, když bude méně hráčů, tak bude spíše RC CARS a když bude dostatek hráčů na obojí, tak se rozhodnu podle toho co by chtěli spíše lidi.
Taky, ale spíše se mi tyto dva "mody" docela zalíbily :happy:

JustDoItNigga
12-08-19, 17:12
Zdravím.

Radšej by si mohol niekoho osloviť aby kontaktoval https://csko.cz/forum/member.php?31132-Omario
A s ním soccer riešiť.

Ako môžeš mať takú istotu, že bude turnaj?
Hráč nemôže spraviť súťaž bez admina.
Neverím, že akurát tieto mŕtve serveri by mali nádej na turnaj.
Keď na aim(turnaj) sa nazbierali ledva 14 hráčov.

Proč bych to měl řešit s ním ? :D
Zatím se ptám, zda by o to byl vůbec zájem, tvým úkolem bylo napsat v případě zájmu co bys radši o zbytek se postarám já.
Už teď jsou minimálně 4 hráči co by zájem měli a vsadím se, že jich bude ještě více.
Vůbec nejde o to, zda tam někdo hraje nebo ne, podmínkou není aby jsi byl stálým hráčem na jednom z těch serverů, navíc tyhle mody nejsou nijak extrémně náročný, takže si myslím že si spousta hráčů řekne proč to nezkusit, když by mohli vyhrát nějakou suprčupr cenu ne ? :happy:

sUch
12-08-19, 17:43
V případě socceru stačí, aby tam byl jeden hráč, co umí boost jump, jiné triky a ostatní se můžou jít bodnout. To je trochu nefér, ne? :)

E: Pochybuju, že někdo aktivně na kotelně z CZ/SK hraje soccer a umí nějaké triky. Jestli jo, vyveďte mě z omylu.

Masif
13-08-19, 12:52
Já to neznám ale klidně se přidám :-))