Smooke
12-08-19, 20:39
Byl jsem požádán hráčem Momonson o post jeho žádosti o unban:
Dobrý večer, chtěl bych si zažádat o unban, který mi byl udělen dnes.
Podle mě si ban nezasloužím, neprovedl jsem nic špatného, jen selhala naše komunikace mezi ct.
Admin Fellow se hned chopil své práce a udělil mi ban..
Za to že jsme si s CT nerozuměli a já ct omylem přejel autíčkem.
Myslel jsem že to autíčko chce, chtěl jsem slézt a autíčko ho zabilo.
Podle mě to nebyla má chyba..
Dále bych chtěl upozornit že ten týž den již zmíněný admin Fellow, dal mě zákaz k ct , ale další mapu se k ct dostali pravidlům nerozumějící hráči.
A je nechal naprosto v klidu si hrát, jeden neměl mikrofon, který jak víme je povinný a druhý rozdával freekilly.
Nevím zda pan Fellow nebyl náhodou nepřítomen, ale je jeho povinností chránit pořádek na serverech.
Můj zážitek u Pana Fellowa, byl ten jak u ct byl hráč "Towarcior_"useless" zeptal se ho zda má mikrofon , nedal mu ani 10vteřin a vlastně ho okamžitě zabil.
Tento hráč si to nezasloužil, a myslím si že by se pan Fellow měl nad sebou zamyslet.
Ip přejetého hráče: "Dey." 771 VALVE_0:0:203446007 0 26:08 21 0
Ip Admina : "in da SKY" 793 STEAM_0:0:87969628 0 17:53 12 0
Předem děkuji za vyjádření.
Dobrý večer, chtěl bych si zažádat o unban, který mi byl udělen dnes.
Podle mě si ban nezasloužím, neprovedl jsem nic špatného, jen selhala naše komunikace mezi ct.
Admin Fellow se hned chopil své práce a udělil mi ban..
Za to že jsme si s CT nerozuměli a já ct omylem přejel autíčkem.
Myslel jsem že to autíčko chce, chtěl jsem slézt a autíčko ho zabilo.
Podle mě to nebyla má chyba..
Dále bych chtěl upozornit že ten týž den již zmíněný admin Fellow, dal mě zákaz k ct , ale další mapu se k ct dostali pravidlům nerozumějící hráči.
A je nechal naprosto v klidu si hrát, jeden neměl mikrofon, který jak víme je povinný a druhý rozdával freekilly.
Nevím zda pan Fellow nebyl náhodou nepřítomen, ale je jeho povinností chránit pořádek na serverech.
Můj zážitek u Pana Fellowa, byl ten jak u ct byl hráč "Towarcior_"useless" zeptal se ho zda má mikrofon , nedal mu ani 10vteřin a vlastně ho okamžitě zabil.
Tento hráč si to nezasloužil, a myslím si že by se pan Fellow měl nad sebou zamyslet.
Ip přejetého hráče: "Dey." 771 VALVE_0:0:203446007 0 26:08 21 0
Ip Admina : "in da SKY" 793 STEAM_0:0:87969628 0 17:53 12 0
Předem děkuji za vyjádření.