Zobrazit normální verzi : Drogy
Zdar.....
Chtěl bych se zeptat jestli by nešlo, aby drogy byli pořát (Třeba mam drogy, vemu gunu a sem pomalej jak šnek. A je to stejný i s granátem) Tak jestli by nešlo zařídit, aby ty drogy působyli pořád. A eště aby zůstali na další kolo jak vězeňský pomůcky (př. trubka).
D!!!!n3r [MaMLas] :x
25-04-12, 21:26
Zdar.....
Chtěl bych se zeptat jestli by nešlo, aby drogy byli pořát (Třeba mam drogy, vemu gunu a sem pomalej jak šnek. A je to stejný i s granátem) Tak jestli by nešlo zařídit, aby ty drogy působyli pořád. A eště aby zůstali na další kolo jak vězeňský pomůcky (př. trubka).
Dobrý nápad lebo potom to je zbytočne vyhodených 12 000.
Mohlo by sa to zrobiť... Je to potom nanič , keď kúpim drogy a nič z toho keď zoberem gun , efektívne je to len asi na hp.
pravda ale to ze kupis drogy tak tie peniaze sa ti vratia ale inac good napad lebo napr. zdrhnem ddo zbrojky cestou mi minu 100HP a som v **** lebo som pomali a mam 100HP 12 000 v prvdeli.
Když si koupíš drogy a dají mod tak ti to vrátí peníze, takže s tim problém neni.
Zdar.....
Akú budú mať CT šancu ??
Neber drogy a podobný sračky.... :mrgreen::mrgreen:
Tak aspon ten granát, abych byl pořát rychlej i když hodim granát.
DarkAspecT
27-04-12, 15:55
Neber drogy a podobný sračky.... :mrgreen::mrgreen:
ZEUS zná z vlastní zkušenosti:D
bodkociarka
27-04-12, 18:06
Spravil by som tak aby mi tie drogy vydržali aj keď zoberem Gun. Ale som proti tomu,aby drogy ostávali na ďalšie kolo(nevýhoda pro CT)
*NPSM*P!!!!n3r
28-04-12, 19:43
Ale ii tohle je pro CT nevýhoda.Představ si aimera s drogami a ještě gunou...Já třeba aimer nejsem...Takže bych prti takovému hráči měl pravděpodobnost výhry jakože králík porazí medvěda... Já bych to nechal tak jak to je... Vždyť má přece 200 HP a ještě s gunou by měl mít rychlost ? ... Za mě NE
Při útěku ztratíš ve většině případů 100 HP (minimálně) a sebráním guny nemáš rychlost, takže nemáš nic.
*NPSM*P!!!!n3r
28-04-12, 20:10
Při útěku ztratíš ve většině případů 100 HP (minimálně) a sebráním guny nemáš rychlost, takže nemáš nic.
?? co meleš ? .... Mluvím o tom, jak by to vypadalo kdyby to takhle bylo... Teda kdyby to bylo tak jak to chce bandita... A já většinou ztratím tak 40 - 80 HP ... Tak ty za CT třeba nehraješ, ale zkus si představit... "Stojí před tebou feťák... má zhruba 150 HP .. Má rychlost, m4 a je to aimer.. Jsi na mapě jb_snow a jsi u podchodu ppod zbrojkou... Aimer tam odtud vylítne a stačí mu 5 vteřin aby tě sundal a ještě má 100 hp a možná víc... A to vše jen kvůli tomu, že má rychlost " .....
Otazníků a teček si víc udělat nemohl, že?
K tématu:
Záleží co máš za CT, a zrovna na jb_snow nebo jb_mountains ti při útěku moc HP nezbyde (pokud neutečeš nějak mazaně), tam ses rád, že utečeš, a vezmeš scout/mp5/brokovnici (v případě, že u scouty není zakempený CT). Ale k čemu ti to je? Vezmeš zbraň a přídeš o rychlost, pří útěku od CT ztratíš ještě pár HP, a pokud ztratíš víc jak 100, tak by bylo lepší mít tu rychlost pořád.
Tak hele máš 16 tisíc kupíš si drogy a utečeš pro gunu schováš ju kupíš jsi zvon a jsi rychli :)
The Frisco
29-04-12, 11:22
Tak například udělat,že po sebrání zbraně/granátu rychlost zůstane,ale jak zabije jednoho dozorce,o rychlost přijde.
bodkociarka
29-04-12, 11:25
Je pravda, že na Jb_snow a mountains sa tažko uteká, osobne stratím tak 50 HP pri úteku podchodom, a max 30 HP s bočnými vchodmi.
*NPSM*P!!!!n3r
29-04-12, 11:43
Otazníků a teček si víc udělat nemohl, že?K tématu:
Záleží co máš za CT, a zrovna na jb_snow nebo jb_mountains ti při útěku moc HP nezbyde (pokud neutečeš nějak mazaně), tam ses rád, že utečeš, a vezmeš scout/mp5/brokovnici (v případě, že u scouty není zakempený CT). Ale k čemu ti to je? Vezmeš zbraň a přídeš o rychlost, pří útěku od CT ztratíš ještě pár HP, a pokud ztratíš víc jak 100, tak by bylo lepší mít tu rychlost pořád.
Ne nemohl... Navíc, já mluvím o tom když jsem sám.A jak chceš utéct mazaně ? Spíš naopak, vždycky neztratím víc jak 50 hp.Přesně tak, když už máš gunu, tak bys chtěl ještě rychlost ? Nesmysl+ vždycky si můžeš dobýt,zvlášť na jb _snow..
E: Já bych to nechal tak jak to je.
Ty nechápeš o čem mluvím. Koupím 200 HP + rychlost, při útěku ztratím 150 HP (příklad), sebráním guny přídu i o rychlost, v případě, že na mapě nejsou lékárničky, popřípadě jsou ve zbrojnici, kde je kempící CT, tak si v prdeli (slušně řečeno).
EDIT: Takže sis vlastně tohle koupil na nic, jen s tím, že budeš mít 50 HP a přídeš o 12 000.
*NPSM*P!!!!n3r
29-04-12, 11:56
Nj, ale to nejsi moc dobrej hráč když dokážeš ztratit 150 HP.Musíš si o načasovat.Když ti něco nevyjde jsi "v prdeli" jak si tu sám napsal.U vězeňských pomůcek bych tu rychlost nechal, ale u guny už ne...
E: eště jsem se chtěl zeptat.Když se hraje jánodšík a já zakázal všechno a ještě podvádět.T si koupí drogy, což je vlastně vězeňská pomůcka+podvádí.Takže ho za to mám zabít nebo ne ? Já za to nezabíjím, ale ozývají se protesty, že je to nadržování
The Frisco
29-04-12, 11:57
Nikomu to do teď nedělalo problém a je to jen tvá vůle,jestli si ty drogy koupíš nebo ne.
Nj, ale to nejsi moc dobrej hráč když dokážeš ztratit 150 HP.Musíš si o načasovat.Když ti něco nevyjde jsi "v prdeli" jak si tu sám napsal.U vězeňských pomůcek bych tu rychlost nechal, ale u guny už ne...
S tím počtem HP je to nevyzpytatelný, prakticky záleží na CT teamu a na mapě. Ale tu rychlost bych nechal pořád a kdyby si přežil do dalšího kola, tak to nechat jako u pomůcek, a nechat rychlost, popřípadě těch pár zbylích HP.
EDIT: U toho jánošíka bych to nestřílel, a koupení drog zakázat nemůžeš. Podvádění to není, může si to koupit absolutně každý, kdo na to má peníze.
*NPSM*P!!!!n3r
29-04-12, 12:05
Jo s CT teeamem souhlasím, i s tou mapou.Rychlost a zbylé HP z těch drog bych tam taky klidně nechal.Jenže stejně si furt myslím, že když má T drogy+rychlost+100 AP+150 HP+(zhruba co mu zbyde po útěku)+ gunu...Tak to mi přijde jako ironman. Nebylo by možné ho zabít.Prostě po sebrání guny bych tu rychlost nechal zmizet, ale u granátu,sekáčku,trubky,zvonu bych to nechal jako kdyby neměl nic, prostě jen drogy.Jakmile to T vezme gunu, rychlost by automaticky klesla na normál nebo by mu to vrátilo na100 hp, aby to bylo vyrované s CT.
Armor mají i CT, to bych tak nehrotil. Leda udělat tohle: Když bude mít T v rukách ty pomůcky/nůž/granaty, tak rychlost nechat, a kdyby sem si přehodil do ruk gun, tak rychlost se sníží, ale pořád, kdybych přehazoval, tak by se rychlost takhle měnila.
*NPSM*P!!!!n3r
29-04-12, 20:52
To taky není špatný nápad...
Pravdu má Frisco. Máš rychlost dokud nezabiješ dozorce. Bylo by to asi nej řešení.
*NPSM*P!!!!n3r
02-05-12, 19:36
Nejlepší řešení by bylo ty drogy nechat tak jak jsou ..
jedina vyhoda drog je 200 HP rychlost potrebujes len na utek :DDDDD
*NPSM*P!!!!n3r
04-05-12, 16:19
Prosím neotvírej něco co je staré už 3 dny... Už se to stejně neřeší, pokud vím, tak žádné změny nenastaly a jsem za to rád..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.