Zobrazit normální verzi : obcházení?
čau
nemá náhodou tento člověk ban za WH aktivní?
VALVE_0:0:236860881
91.127.158.226
dnes nick : Pluvacka na monitore
demo neni ale CHL: http://csko.cz/Xn9
Na tom ID jsou 2 bany na odlišných IP, je možný, že se jedná pouze o sdílené ID, nemusí hned obcházet. Pokud není demo, kde vyloženě cheatuje, tak se mu jen z tohoto důkazu ban dát nemůže.
demo nemam bohužel... jen HLTV ..
E: jestli se pletu sorry. mě to přišlo podezřelé
E2: pouze HLTV
A z čeho si usoudil, že obchází? Jen že má to stejné ID? Protože tam jiná shoda není. Nebo se ti zdálo podezřelé hraní?
oboje...
hlavně jsem ho chtěl nahlásit přes ! ale řikal jsem si.... řadši ne ať nemam zbytečnej fail...
jinak WH tam bylo, ale to je jen na HLTV...
Tak to zkus vyčasovat, kde se ti nelíbilo jeho hraní, jako je i možný že si hraje pod jinou IP. Každopádně ten aktuální ban co je ted, má za chvilku vypršet.
ok zkusim,,, jen je momentálně mimo csko servery,, možná naschvál... tak Díky T ..
Ahoj, hráč má dynamické tvary IP od Telekomu. Je pravdepodobné, že to bude jeho ban, ale nakoľko má ten starý ban o mesiac vypršať, nemá zmysel sa s tým nejako zaoberať. V prípade, ak nastáva podozrenie na opätovný cheating, môžeme uvedenú skutočnosť riešiť ďalej, ale postupne od piky.
ok dík beru na vědomí ponaučím se :)¨
E: lockněte to zkusim ho pohlídat :)
Dodatočne si samozrejme môžeš založiť novú sťažnosť. Zatiaľ díky. :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.