Zobrazit normální verzi : Úprava dohody o NK na serveru SH
Čau, jak všichni víme tak komunita na CS bohužel všeobecně a né jen na kotelně upadá, z tohoto důvodu jsme se na serveru Superhero 40 lvl rozhodli vytvořit si vlastní komunitní pravidlo, které dohodu o NK porušuje, aby si zahráli i hráči s menšími lvly. Problém je v tom, když se na server připojí admin, protože vidí porušování pravidla o NK a začne rozdávat bany. Proto bych tě Kotle chtěl požádat o zrušení tohoto pravidla, aby na serveru byla stálá i když malá skupina hráčů. V tématu kde jsme to řešili je vypsáno vše a tak si myslíš že je zbytečné se tady nějak dlouze rozepisovat. Snad jen dodám že pravidelný reset nic nevyřeší, lvl 40 jze totiž nahrát do týdne bez problému.
Téma: https://csko.cz/forum/showthread.php?68924-S-prasetem-v-ruce-(jiny-hrac)-gt-Killer-Savage
Problém je ten vysoký level. Původně jsem tam takový dávat nechtěl, ale někdo byl holt moc chytrej. Omezil bych to třeba na lvl 20.
Level omezen na 20. XP resetnuty. Max level se případně mírně posune.
Nechápu jaký význam má rozbití serveru.
Denně je tam max 6 lidí, takže horší to být nemůže. Naopak to řeší, že max level nepůjde zabít.
Už jen 5, já tam hrát nebudu :)
Grakon2702
31-08-19, 23:16
Už jen 5, já tam hrát nebudu :)
To nás mrzí.
Protože lepší je stát na místě a nechat se zabíjet :wat:
Nechápu proč vše nemohlo zůstat jak bylo jen s tím, že by tam byla ta vyjímka, teď je hraní k ničemu, jsou tam 2 schopnosti, z toho jedna je odhození a druhá přitahování, každý bude mít to samé. Hrál jsem to kvůli tomu, že tam byla spousta možností a mohl jsem si to libovolně měnit kdy jsem chtěl. Tu možnost jsi právě zrušil.
Level omezen na 20. XP resetnuty. Max level se případně mírně posune.
Kotel,
-t0m4s- má pravdu lepšie je to pravidlo NK zrušiť ako ho tam nechávať pretože len vďaka jemu a mne si hráči dokázali naexpiť aspoň ten lvl20+ a potom už šli sami. To, že si znížil max lvl na 20 nič nevyrieši skôr ten server môžeš hneď zrušiť a ušetríš 100+ KČ na tom (podľa toho kde hostuješ server)... Daj späť prosím lvl40 a počet slotov zníž na 16-20 a bude všetko vyriešené + reset lvlov.
E: Pokiaľ necháte max lvl20 tak aspoň zrušte ten boost XP lebo ten lvl mám za pár hodín s bonusmanom (za kolo som dostával cez 2k xp)... 770k XP nazbierate rýchlo. Level posuňte aspoň na 30 a zrušiť boost XP.
Zvednu to na 30.
Prosím, zruš ešte ten +300% bonusxp.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.