Zobrazit normální verzi : SoDy-san (jiny hrac) --> DinGo
Vypis z konzole:
[indent]
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 271334)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Cheating na NS'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < SoDy-san >
[AMXBANS] Tvuj nick: ox SoDy;
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:196368536
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:196368536
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): *censura :)*
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: *censura :)*
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < DinGo >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Hide
Nevidím zde poznámku kterou jsem k tomu psal tak ji raději napíši znova.
Poznámka:
Dostal jsem ban neprávem za cheating na NS (cheatoval bratr, ale jelikož máme stejnou ip tak jsem dostal ban i já na steam), ale o to mi nejde to jestli unban dostanu nebo ne je na vás. Minimálně bych vás rád požádal aby jste zamazali nebo odstranili moji ip z banu jelikož mi pomoci ní někdo vypíná internet.
Děkuji SoDy.
btw k čemu tam je
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
když jsem dostal ban na steamu ked cheatoval někdo jiný na NS ?.
Podle logu jde těžko dokázat, že jste dva, není tam žádná doba, ve které třeba hráte ve stejný čas, nebo na jiném serveru, všechno jde z HnS. Takže první ban padnul na NS a vzhledem k tomu, že steam je používán i zároven s NS, tak z toho důvodu byl i on zabanován. To co píšeš, je pro hráče, kteří hráli POUZE na NS a steam je jejich 2. šance a nevlastnili ho. Chápu tvou situaci, že můžete mít sdílenou IP a možné to je, ale hrozně moc takových případů zdě bylo.
IP se dá z banlistu klidně odstranit, ale to ti asi bude k ničemu, dá se vyhledat i přes chatlog. A pokud ji už někdo zná, tak je na to dost pozdě. Ale musela by se odstranit, jak z NS, tak ze steamu, ale jak jsem již psala, dá se zjistit bohužel i jinak. Což já osobně jsem navrhovala, aby byly veškeré IP už skryté a pouze pro adminy, no bohužel.
Na NS musí IP dát pryč Grakon a na steamu Dingo, nebo někdo kdo má přístup na banlist.
Grakon2702
08-09-19, 12:51
Zdravím. IP adresa je důležitý údaj, díky kterému můžeme v budoucnu zjistit, zda znova neobcházíš. Se smazáním tedy rozhodně nesouhlasím.
Admini se shodli, že mazání IP je v tomto případě a všeobecně už zbytečné a taky je to pro nás potřeba, dokud nebude IP v banlistu skrytá. Tímto bych tvou žádost uzavřela.
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.