Zobrazit normální verzi : Dust2 - Wh
Drapalas_S
25-09-19, 23:55
Player: LET'S GO STEAM_0:1:14491376 SK
Reason: Wallhack
Demo: http://csko.cz/dema?UPD=7yvbdgyw
Môžeš prosím vypísať časy kde je podľa teba zapatý? Ja som nenašiel jediný čas. Do budúcna potom nestláčas stále TAB, cez tú tabuľku sa nedá pozerať...
Souhlasím, buď vyčasuj, co se ti tam nelíbilo, nebo to netoč tak dlouhé. Já tam osobně taky nic nevidím jako důkaz na WH. Upřímně dlouhá dema bez časů třeba samy o sobě adminy odrazují se na ně dívat, pak tu koukají max 3 admini. A to jsem se dívala na půlku a pak to vypla, většinou to samé.
Drapalas_S
29-09-19, 22:06
E: Sorry, že to tak trvalo.
Časy, zde: 38:18, 38:07, 43:14
díky niggovi za pomoc.
JustDoItNigga
30-09-19, 00:04
Ahoj, k těm časům. Neříkám, že to je jasný WH, ale snažil jsem se najít časy ve kterých alespoň trochu ten náznak byl.
38:06, otočil se a věděl ze tam je i když nebyly slyšet kroky.
39:35 to šel na jistotu, ale je to častá kempa, takže těžko říct.
41:16 nejsem si jistý zda tam byly slyšet kroky nebo ne. Každopádně věděl o něm ze tam je. A následně 41:30 ho zabil
A od 43:02 je to celkem divny protože už začal chodit a střílet přímo na jistotu, obzvlášť 43:15
Ale chtěl bych podotknout, že to určitě není žádný začátečník, mohl dostávat info o kterým my nevíme, nebo jsem mohl přeslechnout některý kroky.
Hned od začátku jsou akce, který to WH úplně vyvracejí, ale budiž.
Ahoj, k těm časům. Neříkám, že to je jasný WH, ale snažil jsem se najít časy ve kterých alespoň trochu ten náznak byl.
38:06, otočil se a věděl ze tam je i když nebyly slyšet kroky.
39:35 to šel na jistotu, ale je to častá kempa, takže těžko říct.
41:16 nejsem si jistý zda tam byly slyšet kroky nebo ne. Každopádně věděl o něm ze tam je. A následně 41:30 ho zabil
A od 43:02 je to celkem divny protože už začal chodit a střílet přímo na jistotu, obzvlášť 43:15
Ale chtěl bych podotknout, že to určitě není žádný začátečník, mohl dostávat info o kterým my nevíme, nebo jsem mohl přeslechnout některý kroky.
38:06 - V čase 38:00 ++ je slyšet, že sebere zbraň a následně jí nabije, úplně clear situace
39:35 - Taky clear, úplně běžnej spot kam míří každej druhej, takovýhle akcí najdeš stovky na serveru
41:16 - Dupe jako kůň
43:02++ - Vůbec nic zvláštního
Za mě je tohle demo úplně clear)
Na těch časech jsem neviděla nic podezřelého. Vlastně tak nějak souhlasím co napsal Jirka, vím bych k tomu neměla. Ale díky za snahu vyčasování a nahlášení, příště jen poprosím delší demo vyčasovat hned.
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.