PDA

Zobrazit normální verzi : Hromadný unban - málo hráčů

Cinan
13-10-19, 08:03
Zdravím..
Napadla mě taková věc. Jelikoliž určitě každý vidí, jak hráči upadají a upadají na serverech..
Tak jsem dostal takový nápad :D Co udělat hromadný unban?
Hromadný unban by činil, že by všichni dostal unban až třeba na "reklamu/cheating".. Např kdyby byl hromadný unban 15.10.2019 tak by hráči co dostali v Říjnu nedostali unban, jen hráči co to mají delší dobu než ten měsíc, kdy "bude" ten hromadný unban.
Ale samozřejmě záleží pouze na vás.. Či tento návrh příjmete.. nebo necháte celou kotelnu umřít, už ted to vypadá, že nejsou ani skoro nikdy plné servery, co se týče jb, tak to uplně mírá i dust2, furien atd.. Proto bych navrhoval tento systém. Určitě to tu ještě nebylo, že by se dal hromadný unban... Ale taky záleží na Kotlovi, jestli se mu bude do toho chtít.

Pokud máte otázky ktomu napište mi do sz xd

Každý má právo, napsat do komentáře jestli Souhlasí nebo Nesouhlasí s návrhem a ktomu z jakého důvodu souhlasí/nesouhlasí. Díky za pozornost, všem lidem co to budou číst xd

E: I tak si myslím, že poslední slovo bude mít Kotel

Operak
13-10-19, 08:15
Osobně si myslím, že csko hraje už tak málo lidí, že stejně pokuď dáme někomu unban, tak se sem nenahrne víc lidí. Možná tu bude víc těch problémových, protože pár lidí (Daxer a spol.) budou dělat problémy furt.

Cinan
13-10-19, 09:04
Možná nebudou.. Ale názor příjmám.

Hapalicek
13-10-19, 09:41
Určitě NE

Rovnou si mohl napsat třeba aby se na kotelně už nebanovalo vůbec a vyšlo by to nastejno jako tenhle tvůj s prominutím dementní výplod.

sUch
13-10-19, 09:54
Jsou i lepší způsoby jak zvýšit aktivitu na serverech, ale tohle ne. Nemyslím si, že je to dementní výplod, naopak cením, že si s nějakým návrhem přišel, ikdyž ne úplně dobrým, ale zajímavým.
Důvodů, proč na serveru nejsou hráči, je hodně, ale nejvíc převažuje ten, že csko je stará hra a s tím nic nenaděláš. Taky si nemyslím, že je natom Kotelna ještě tak špatně, aby se musel dávat hromadný UB (který stejně nebude). Vždycky, když hraju, najde se parta skvělých lidí, někdy horších. Dokonce i na ZM serverech se najde 6 hráčů (včetně mě). Je to málo, ale co už.

Cinan
13-10-19, 09:55
Díky za názory, jinak "Hapalíčku" Myslím si, že tuto věc nechápeš. Na kotelně čím dál víc ubývají hráči. Jak napsal David, je to tím že bud mají ban, nebo tu nehrajou, protože hráči tu odchází. Takže jsem navrhl tuto věc, že by se promazal banlist. Jinak, když se promaže banlist, tak se normálně bude banovat.. Banlist Historie by se samozřejmě nechala. Pokud by ten dotyčný měl například "permu" a po té by měl dostat ban, tak by se mu perma navrátila.

Noizik
13-10-19, 10:13
Myslím tiež že to nebude dobrý nápad, ako písali ostatný je to zaujímavý nápad ale csko je stará hra a moc ľudí ho už nehrá.Aj keby sa stalo že bude hromadný unban podľa mojich predpokladov by sa stalo to že by tý hráči začali aj tak odchádzať kedže si zober že unbanneš 50 aktívnych cheaterov a všetci sa ti naraz narvú na server čo môže odradiť nových / starých hráčov od hrania obzvlášť ked tam bude každý písať 30 urážiek na tvoju matku alebo ti dávať headshoty cez steny.Čiže by adminom aj pribudla robota s opakovaním banovania a odbúdali hráči.Síce pekný nápad ale už by to asi udupalo kotelnu do hrobu...

Cinan
13-10-19, 10:28
Igas, cheateři unban nedostanou..

Grakon2702
13-10-19, 10:46
"Mám nápad, jak to tu zachránit. Pojďme to tu prostě dojebat ještě víc."

Vachyas
13-10-19, 11:03
Hele to asi není moc dobrej nápad. Já si nemyslím, že by ten úpadek hráčů byl způsoben tím, že dostávají bany. Mě už to csko taky pomalu přestává bavit a to jen kvůli tomu, že odešlo pár skvělých hráčů té starší generace, např. INSTINKT, POSPI a další.

N1HiL
13-10-19, 12:38
Určitě NE
:(

Rovnou si mohl napsat třeba aby se na kotelně už nebanovalo vůbec
Keby sa človek nad tým rozmyslí, tak neni to až taký zlý nápad len tú dĺžku treba pridať aby mohli dotyčný dostať ub.
My hráči nemáme prístup do af ale čo som počul, riešite tam píčoviny.
Každý jeden nápad, ktorý vyprodukoval hráč aby sa zlepšilo hranie/ pridalo pár máp /pesničiek a neviem ešte aké kokotiny tak ste každého poslali do piče v skratke
Hráči odídu lebo je to tu suché, na insite.sk majú pomaly viac hráčov plz ako vy tu
Admini (niektorí) pomaly banujú každé kokoti na jb
Na hlásenia nechodíte, nechcete riešiť prkotiny ale pre hráča to možno znamená veľa

"Mám nápad, jak to tu zachránit. Pojďme to tu prostě dojebat ještě víc."
Mám nápad drž klec, ide o hráčov aby sa im tu lepšie hralo nie adminom, kotelna celkovo upadá stačí pozrieť serveri a všetko mŕtve
A nepíšte sem, že to je dobou a lepšími hrami
Mnohí hráči čo im vytiahne aj 500+ fps hrajú aktívne 1.6 a sú ich mnoho

Keď sa zamyslíte pridali sa nejaké pravidlá na jb? Ktoré mali?
Hrajú tam 10 ročné pesničky na konci kôl
Na furiene sa teraz pridala nejaká mapa dust13 či ako sa volá, po xy mesiacoch sľubovania sa tam pridá iba taká pojebaná mapa, čo ju hrajú tak 4 hráči

Nič tu nerobíte, my hráči nič nevidíme aby ste nám zlepšili hranie a ešte ho aj dojebávate, keď nechodíte na hlásenia

A keď kotel povie nemá čas, nemá to cenu tak mu spamujte, čo sa stane zobere vám práva neviem, vám by bolo lepšie, keď nemusíte tu adminovať

Keď si zoberiete gs majú thready s nápadmi, ktoré by pridali - najlepší nápad sa pridá na server
A môžu sa tam hráči vyjadrovať
Neviem či to tam majú všade, videl som to iba v furien sekcii
Taktiež by sa mohlo dávať ub za cheaty(nie len cheaty) neviem 2/3e ale túto možnosť by mohli iba raz použiť a zapíšete ho do nejakej databázy a hotovo, proste by ste profitovali a mohli by ste mať prostriedky k vylepšeniu serverov /poprípadne iné veci

Neviem či sa vám bude chcieť adminovat medzi 10 hráčmi denne na 5 serveroch ale budiž

killer-savage
13-10-19, 13:48
Môžete kričať koľko chcete ale nikdo vás počuť nebude

Noizik
13-10-19, 13:56
Každý jeden nápad, ktorý vyprodukoval hráč aby sa zlepšilo hranie/ pridalo pár máp /pesničiek a neviem ešte aké kokotiny tak ste každého poslali do piče v skratke
Hráči odídu lebo je to tu suché, na insite.sk majú pomaly viac hráčov plz ako vy tu

Musím súhlasiť s týmto vážne by sa mohol ten gameplay trochu "osviežiť" a pridať nové veci.Samozrejme nemyslím každý hlúpy nápad pleba ale niečo čo má hlavu a pätu a mohlo by to zdvihnuť popularitu.

Nič tu nerobíte, my hráči nič nevidíme aby ste nám zlepšili hranie a ešte ho aj dojebávate, keď nechodíte na hlásenia

Robia, síce sem tam niekto nepríde na hlásenie ale každý je človek, máme svoje nedostatky ani oni nie sú roboti..

Taktiež by sa mohlo dávať ub za cheaty(nie len cheaty) neviem 2/3e ale túto možnosť by mohli iba raz použiť a zapíšete ho do nejakej databázy a hotovo, proste by ste profitovali a mohli by ste mať prostriedky k vylepšeniu serverov /poprípadne iné veci

Zlý zároveň aj dobrý nápad z pohľadu peňazí by to bolo dobré. Z pohladu hráčov myslím že nie. Človek by si mal za ten rok permy uvedomiť čo vlastne spravil zle a prečo by sa to nemalo robiť len kazí hru. Zaplatí si unban a pokračuje, dokonca možno bude kaziť hru ešte dlhšie než predtým ked ho nikto nepristihne..A áno vidím že len "raz" ale aj to by stačilo + zbytočná robota pre adminov.

Mám nápad drž klec, ide o hráčov aby sa im tu lepšie hralo nie adminom, kotelna celkovo upadá stačí pozrieť serveri a všetko mŕtve
A nepíšte sem, že to je dobou a lepšími hrami
Mnohí hráči čo im vytiahne aj 500+ fps hrajú aktívne 1.6 a sú ich mnoho

Bohužiaľ.. v tomto máš pravdu.Nemyslím to s drž klec ani to aby sa tu hralo zle adminom to by nemali dôvod tu adminovať, ale s tým že to tu upadá..

E:
Môžete kričať koľko chcete ale nikdo vás počuť nebude

Toto tiež. Nebude nikoho zaujímať čo tu dvaja hráči hovoria.

N1HiL
13-10-19, 14:32
Robia, síce sem tam niekto nepríde na hlásenie ale každý je človek, máme svoje nedostatky ani oni nie sú roboti..
Čo ich tu obranuješ pls,pozri koľko ľudí tu majú práva a nevrav o nedostatkoch, keď ti sú schopný napísať hromadnú správu, že nie :D

Noizik
13-10-19, 14:41
Čo ich tu obranuješ pls,pozri koľko ľudí tu majú práva a nevrav o nedostatkoch, keď ti sú schopný napísať hromadnú správu, že nie :D

Síce ano zase budem hovoriť že máš pravdu a podobne mohlo by sa to trocha prečistiť ked už tu nejaký majú neaktivitu ale neni potreba špiniť celý AT niektorý sa snažia. Ale ako myslíš.

Grakon2702
13-10-19, 15:30
Trošičku mi uniká pointa toho, proč by se mělo z řad AT čistit. Nikomu a ničemu nevadí, když má ověřený člověk práva, ikdyž je méně aktivní. Jinak, co se týče absolutní neaktivita, tak tady už taková čistka relativně nedávno byla. Co se týče přidávání nových věcí, tak je asi všem jasné, ze spoustu lidí z AT by si to taky přálo, ale holt nemají na to prostředky. Když se bavíme o nebanování hovadin, tak toto je boj s větrnými mlýny. Člověk se může s vysvětlování a obhajováním snažit, jak chce, ale ve výsledku on bude ten špatný, že se sere do adminování druhým.

Fast212
13-10-19, 16:56
Nihilius pravdu máš v tom že by boli dobré úpravy ale zase ani admini s tým nič nespravia ked proste kotel nechce... My možme akurát čiastočne pozmenit pravidlá na serveroch (ked sa zhodne viac adminov) a to je tak všetko. Bolo by pekné keby k tomu mal prístup aj niekto iný ako kotel a mohli by sa pridať už aspoň návrhy ktoré sú dávno odsúhlasené a pár rokov už zapadajú prachom.

Britny
13-10-19, 22:00
Promiňte, my nemáme rukavici co lusknete a hráči se za ty roky vrátí zpět :wub:

Revan
13-10-19, 22:37
Aj keby sa tu na hlavu postaví 50 ľudí tak sa nič neurobí.

N1HiL
13-10-19, 22:56
Môžete sa tu aj pojebať úprimne, určite sa nájdu nejaké aj lepšie nápady v af ako tu
Ale kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody sa vraví
Keď už to takýmto štýlom pokračuje (pár rokov) nech to kotel rovno zabalí

Britny
14-10-19, 00:33
To mi připomnělo ten neustálý argument "Nikdo tě tu nenutí dělat admina, když nechceš" - Tak já píšu protiargument "Nikdo tě tu nenutí být/hrát, když nechceš"

Prostě to je jak psát dementům vyloženě - MY S TÍMTO PROBLÉMEM NIC NEUDĚLÁME. Jak hráči, tak i sami admini měli spousty návrhů, stále mají, stále o něco prosíme, ale BOHUŽEL..

Takže pokud jsi Nihilusi alespoň trošku inteligentní, což v to doufám, tak to pochopíš, že to není naše chyba a možná ani Kotla, který má už svoje věci, ale Kotelna pořád tak nějak ještě funguje a pokud teda ti to opravdu tak vadí a víc se ti zamlouvá GS, které si zmínil, nikdo tě zde nedrží a můžeš se řídit první mou větou "protiargumentem"

N1HiL
14-10-19, 05:23
"Nikdo tě tu nenutí být/hrát, když nechceš
Presne kvôli tomuto máte 10 hráčov na 5/6 serverov :D
+ toto

ti zamlouvá GS, které si zmínil, nikdo tě zde nedrží
Čo vy ste robili aby sa nám lepšie hralo, nechodíte na hlásenia, ak sa má ťažší cheat potvrdiť trvá to mesiace, admin má spĺňať podmienky pred prijatím a aj tak ich nespĺňa a má práva, hráči sú skúsenejší ako admini (jasné, že niektorí)

Prostě to je jak psát dementům vyloženě - MY S TÍMTO PROBLÉMEM NIC NEUDĚLÁME.
:D ty asi nevieš aká pocta je to mať hráča na serveri, vieš čo by dali niektorí za toto aby sa im vyjadrovali vo fórum, aby dačo mohli riešiť? :D

1 cesta by mohla byť určite, ktorá by viedla k riešeniu a tá pokiaľ nepridá veci, ktoré máte dlhé roky už prípravvené tak 'rezignujte'

Kotla, který má už svoje věci
Hah, toto už neberiem, sú milión ľudí, ktorý majú milión povinností a aj tak stíhajú veci, ktoré majú
ak za 4(príklad) roky nestihne pridať nejaké veci tak to je k smiechu

A ešte raz spomeniem gs :D iba tupý niekto môže napísať tak choj na gs, keď si ho tak vychvaľuješ- 1. Práve si prišla totálne o stáleho člena, ktorý hlásil offovi každého, kto má nejaký cheat /script a hral na kotelne
2. Mne sa páči iba to, čo robia pre hráčov ten thread s nápadmi, neviem či som to zle napísal a pravdepodobne sa to nedalo pochopiť tak sorry no
(neber to v zlom, píšem to tak, ako to vidím z mojej hráčskej stany)

Touto větu si to totálně zabil, v první řadě buď si tu 10 let
Totálne mám v piči čo bolo pred 10 rokmi, hral som tu pred 10 rokmi podľa teba?, stačí mi 2 roky čo tu som na fórku, na čo ma má zaujímať minulosť na tomto portálu keď teraz to tu je k hovno :D

Je pekné čo ste všetko spravili tie ub, ja sa teraz pýtam za 2 roky som si nevšimol žiadny progres /zlepšenie serverov aj keď to výrazne potrebujú :D
Ešte na hlásenia nechodíte, tak na čo si rozširujú práva
No dúfam, že to tam fake postráži
Ale vravím chcel som iba zmenu nicku, spamoval som 30krat do '!' nikto neprišiel, ešte mi prišla hromadná správa od admina :nie
:D tak mi vysvetli, má toto hráčov baviť?

Nihilus tady zmínil GS, že má na to nějaký téma, nebo listinu, kam si třeba hráči píšou co by chtěli změnit, at se takové JEDNOTNĚ VEŘEJNÉ téma udělá pro všechny a tam každý at píše svoje nápady
Nejaký admin vytvoril thread
Hráči písali nápady
Trvalo to asi pár mesiacov, neviem už presne.
Neviem ako sa rozhodovalo asi s tým s čím súhlasili admini a hráči pravdepodobne

Britny
14-10-19, 07:33
Čo vy ste robili aby sa nám lepšie hralo, nechodíte na hlásenia, ak sa má ťažší cheat potvrdiť trvá to mesiace, admin má spĺňať podmienky pred prijatím a aj tak ich nespĺňa a má práva, hráči sú skúsenejší ako admini (jasné, že niektorí)

Touto větu si to totálně zabil, v první řadě buď si tu 10 let a dělej dokola svou práci pořádně (nejde) a za 2. tím co napsal hráč co je tu tak skoro dva roky nemá ani páru, vo co go a my nemůžeme za to, že sem došel v tuto dobu, je mi jedno, že sme přišli o cituji " totálne o stáleho člena"

Sorry za OT, ale Nihil to asi ze sebe musel dostat.

Btw. Co se týče samotného návrhu, tak já tohle zažila zde pouze jednou (už jsem to kde si i zminovala) byl to od Kotla dáreček pod stromeček, nebo přechod na Nový Rok? Fakt netuším a celému banlistu dal UB. Ted jen budu konkrétní, aby to někdo zle nepochopili, že byl čistý banlist :D Ale tehdy bylo přísnější banování, pořád se to měnilo - NS 2 roky, steam 2, pak jensteam rok atd., reklama se brala jako cheat, radění spoluhráči cheat, ted už ty poslední dvě věci se banují třeba na měsíc. Takže i když Kotelna měla před těma x lety o mnohem více hráčů, tak i přesto kotel udělal puf a bylo to. Nepamatuju si, že se to vůbec v AF vůbec konzultovalo - no při dnešním režimu by určitě tohle téma tam nemohlo chybět a vůbec na to nikdo tehdy nějak extra nenadával, spíš to byl na jednu stranu šok a na druhou senzace, že to pro ty hráče spravil. Ještě se staral o čištění vůbec webu a hráčů co tu x milion let už nedošli, kdyby ted projel databázi, tak by se divil. A ani nevím jestli admini co sem píšou proti, nebo pro si tu situaci vůbec pamatují teda, aby to mohli vůbec přehodnotit.

Jako mně upřímně by se líbil dát všem hráčům třeba na toho po stromeček UB, jenže jsou tu mnozí hráči co si letos prošli vyloženě aktivně nedávným cheatingem a ten se právě musel dlouho řešit a pak by ta snaha a chut ještě dál něco řešit byla horší, vím že si navrhoval do určitého data, že ne za celý rok, ale buď at si tam Kotel klikne zjednodušeně 24.12. UNban All resason Štastné a Veselé a nebo at to nechá být.

Otázkou bude, zda když dá UB, jestli to k něčemu pomůže. Možná si toho bude vážit pár lidí co dostali ban a museli by čekat rok, aby to nahnalo lidi zpět, tak udělat nějaká reklama, jak to dozví? Že se for fun napojí? Jestli tak toužíte po změnách, tak jsou na to 2 měsíce. Nihilus tady zmínil GS, že má na to nějaký téma, nebo listinu, kam si třeba hráči píšou co by chtěli změnit, at se takové JEDNOTNĚ VEŘEJNÉ téma udělá pro všechny a tam každý at píše svoje nápady, i když je třeba jednou psal, budete se divit, ale ono se to v tom forku i lehce ztratí 10x stejný nápad.

Jako já osobně vám zaručit nic nemůžu, ani nikdo z adminů, že by se mohla projevit větší změna, nebo že fakt Kotel Ježíšek ty UB dá, ale můžeme se o tom s ním max. domluvit, že pořád Kotelna je hlavně pro hráče a admini , aby dělali pořádek hlavně pro hráče, popřípadě se dohodli, co by si mohli šlo prosadit, pokud by byl nějaký opravdu nápaditý seznam.

Koprakek
14-10-19, 08:33
xd.

N1HiL
14-10-19, 11:03
xd.

Alebo ďalšia možnosť jak dostat ub je požádat koprákeka, pár flw pribudnú a ide to :gabe:
Férový obchod pre obe strany, len treba spraviť zmluvu o mlčanlivosti :pinch:

bol raz jeden král
14-10-19, 11:04
Lidi co jeste 1.6 hrajou nechteji zmeny. Kdyby chteli zmeny uz davno prejdou na jiny hry. Tak nevymyslejte furt takovyhle sracky, vic lidi stejne neprijde a zaroven nemam pocit ze by se ten pocet hracu nejak extremne zmensoval.

JustDoItNigga
14-10-19, 13:06
Čo vy ste robili aby sa nám lepšie hralo, nechodíte na hlásenia, ak sa má ťažší cheat potvrdiť trvá to mesiace

Hah, toto už neberiem, sú milión ľudí, ktorý majú milión povinností a aj tak stíhajú veci, ktoré majú
ak za 4(príklad) roky nestihne pridať nejaké veci tak to je k smiechu

Proč to tak hrotíš? :D
Kotel vůči nám nemá žádné povinnosti, né každý žije hrou jako ty a další. :’D

Vachyas
14-10-19, 13:52
Nihiluse asi nakazila Gréta.

N1HiL
14-10-19, 14:16
Hrou nigga tebe jebe :D posledné 4 dni to hrám ppzri moju a tvoju aktivitu, radšej sa strč adminom do hrubého čreva :D hrotím to lebo kotel je majiteľ ak ťa to ešte nenapadlo

Nihiluse asi nakazila Gréta
Myslel som si že väčší bullshit ako ja nikto nenapíše ale čo je nemožné je možné

InLoveSvK
14-10-19, 14:26
Jediný kto hrotil hru kvôli právam si bol ty Nigga.

Vachyas
14-10-19, 14:59
Myslel som si že väčší bullshit ako ja nikto nenapíše ale čo je nemožné je možné

No já jen nechápu, co se ti stalo, že jen tak z ničeho nic se tady do každýho pouštíš..

N1HiL
14-10-19, 15:14
No já jen nechápu, co se ti stalo, že jen tak z ničeho nic se tady do každýho pouštíš..

Pustiť sa do niekoho a byť úprimný je rozdiel, mnohí ľudia si to mýlia :D
Len som použil trošku viac vulgarizmu

InLoveSvK
14-10-19, 15:53

do nikoho sa nepustil, len naňho povedal názor joj

LANGER
14-10-19, 17:29
Zdravím.

S návrhom nesúhlasím.

Revan
14-10-19, 18:59
Sa tu hádate ako keby ide o nejaký flek na poste asistenta prezidenta. Čo vám z tej hry retardér púšťa? Proste cs 1.6 je hra čo nemá svetlú budúcnosť a keby sa už niečo robilo tak sa čas bude investovať ďaleko viac do inej hry.

DiaZzK0.o
14-10-19, 21:38
Yo

Britny
14-10-19, 21:45
Tehdy hromadný ub asi možná nebyl "potřeba" jako dnes, Britney.

Právě v tom je ten vtip. Tehdy nebyl a bylo více hráčů na servrech, všechno klapalo, admini aktivní a teď o tom skoro nikdo nechce ani slyšet, divné ne? Já si spíš myslím, že to je i tím, že to třeba někteří berou moc vážně a že fakt tím bouchne kotelna :D a tehdy se všechno bralo jako fun i třeba samotný JB, když to je tak mimo zmíním a ted? Se tam i já bojím jít, aby všude nebyli samí paparazzi co točí, aby měli nějaké fajné videjko na adminy.

Osobně, kdyby se dal hromadný UB, tak by třeba Kotel mohl aspon zkusit nějak do té doby se mrknout na to naše ns csko a už mít jen tohle, to by možná dost pomohlo. Když by se to nahodilo proti obchazečům, tak už by si mohl zkusit experimentovat s tím UB za peníze, ale pouze jako jedna šance, i když je to taková "podúroveň" cska. Ale třeba by mu to něco vyneslo, víc jak VIP - které by se taky by se taky mohlo nějak vylepšit v něčem.

Já nevím, možná se tím víc pokazit nedá, jen prostě hráči co nemůžou hrát, budou zase moci. Zase takovou vědu v tom nevidím, i když jsem proti některým dost řešila bany apod.
Zkusit to Kotlovi navrhnout můžeme, protože ještě ani neví, že se opět tento návrh řeší a bude to jen na něm.

Grakon2702
14-10-19, 22:11
Kotel to tu kdysi chtěl zpeněžit, ale valná většina tehdejších adminů byla proti a dnes už se mu to dělat nechce. Psal to před nějakou dobou na DC.

Nixvan
15-10-19, 07:37
Právě v tom je ten vtip. Tehdy nebyl a bylo více hráčů na servrech, všechno klapalo, admini aktivní a teď o tom skoro nikdo nechce ani slyšet, divné ne?

Nevidím na tom nic divného. Tehdy mělo zaprvé csko hype a pro všechny to bylo něco nového, ale když kurva 10 let je všechno stejné a jediné co se na serverech změní je mapa, tak se nedivte, že to nikdo nebude hrát. Hromadný unban nepomůže, lidi tuhle hru přestali hrát a novější generace už si na CS 1.6 pomalu nevzpomene, protože dostanou herní počítač a první hra co stáhnou je Fortnite, prostě si musíte začít uvědomovat, že ta hra už je stará a nemá co nového nabídnout. Jailbreak byl např. nejhranější server společně se Zombie, neupadlo to z důvodu toho, že by to už nebylo tak dobré jako tehdy, ale že už se to ohrálo, tahle hra je prostě repetetivní a každého jednou přestane bavit. Neříkám, že ten unban není dobrý nápad, ale řekni mi, kolik lidí je tu na foru, aby si všimlo, že tento unban proběhl a s chutí se zase zabořili do hraní? Maximálně např. 20? Mnoho lidí co si předtím užívali JB, Zombie, HNS apod. se kterýma jsem i já hrával jsou dnes dospělí, buď pracují, nebo mají i rodinu a opravdu si myslím, že čas na 1.6 už tam není a jak jsem řekl, generace 12-15 letých dětí (nemysleno offenzivně) už si prostě s herním počítačem nebudou kupovat 1.6, protože jsou hry jako je Fornite, Pubg, CSGO, COD, Battlefield a mnoho dalšího, prostě už to nemá cenu.

DinGo
15-10-19, 08:08
Vám dobre hrabe ľudia.

teecko
20-10-19, 05:10
Co sem tak pochytil, tak by tenhle hromadnej unban odbanoval jenom týpky, co mají ban déle než 2 týdny potažmo měsíc, ale cheatery ne ?? ( alespon co sem tak vyčetl z prvního příspěvku :D )
Podle mě uplně poďntless, protože by to ovlivnilo z 90% jenom JB a to ještě takový jednotlivce, kterým nejspíš bylo i jedno, že dostanou ban či zákaz. ( Když se koukneš co se banuje 14 Dní + tak je to většinou úmyslný FK a MFK a to člověk neudělá omylem )
Takže když už UB tak všem, ale to ti nikdo neodsouhlasí, leda by se to udělalo tak, že cheateři dostali ub, pokud mají ban déle jak půl roku, aby to pro adminy znělo alespon trochu přijatelně, ale to je zase na druhou stranu taky uplně pointless, protože to už ti cheateři na kotelnu zapomněli nebo už dávno obchází.

Pokud sem to pochopil zle, tak mi to můžete někdo napsat, slohovky od nihifluse sem přeci jen nečetl. :entneho:

Cinan
23-10-19, 16:51
up xd

Indian0
26-10-19, 21:58
Takže navrhuješ odbanovať všetkých hráčov (teda okrem cheaterov a reklám), ktorý tu majú ban dlhší ako týždeň? A títo hráči majú naplniť portál?
1. Choď do banlistu a spočítaj ich, koľko tých hráčov je. Ak sa ti nechce - Kto to bude triediť a unbanovať?
2. Cca 80% hráčov, čo napočítaš má ban za to, že tu dlhodobo robilo bordel a už vidím ten prínos pre portál práve v týchto nikdy sa nepoučiteľných, z ktorých banových registrov by sa dal spraviť zborník.

Perma bola permou - Perma bola 2 roky - Perma je rok - Perma bude mesiac? - Perma je načo?

Cinan
28-10-19, 06:39
"měsíc před unbanem" Tam mám napsané..

Indian0
31-10-19, 18:48
"měsíc před unbanem" Tam mám napsané..

a to vyrieši podľa teba problém s nedostatkom hráčov? :)

Cinan
31-10-19, 19:58
možná jo, možná ne

obsession
13-11-19, 11:31
Aspoň budú mať admini čo robiť

Military
11-03-20, 01:45
Podľa mňa už len s logického princípu to nemôže fungovať.

1) Musela by sa urobiť aspoň cez rádio hlásenie že niečo také na kotelne prebehlo, pretože dáte unban každému, no ty hráči nezistia že dostali unban, pretože nechodia sa celé roky pozerať na to každý deň že či im nedali unban na pernamentný ban.
2) Nikto s tých ľudí na kotelnu nečakal. Ak ešte vôbec majú počítače, po tých rokoch už možno ani nehrajú hry podobné csku.
3) Ak by sa dal hromadný unban, kvôli nedostatku aktívnych hráčov, bolo by to ako keby Kotel priznal svoje zlyhanie. A mohlo by to vyburcovať nových ešte akčnejších cheaterov.

.
Na druhú stranu, čo je asi každému jasné, celkové banovanie permanentným banom na 40 rokov +- je nezmysel, ktorý ako bolo jasné urobí problém rovnaký ako je dnes. Je plný list zabanovaných s toho možno 30% tých hráčov dnes ani už nežije, alebo nemá počítač. Pričom tam budú ďalších 40 rokov v liste zbytočne ich mená v miliónoch, ty ľudia aj keď už by nepodvádzali po 10 rokov sa nikdy neskúsia ani vrátiť, lebo vedia že to majú do konca života, ten ban. Ak nekúpite počítač za 24.555€+ tak vám žiadny nevydrží ani cez 20 rokov a ľudia ktorý majú počítač čo vydrží 60 rokov, napríklad: počítač určený pre prezidenta, tak ten sa každé 4 roky mení, čiže zase nič. Najdlhší ban čo sa mal dávať mal byť 10 rokov, dnes by sa začali vracať ľudia čo boli banovany niekde ešte v dobách počiatku, čo si povedali že sa o 10 rokov vrátia keď skončí. Šanca že zase budu podvádzať a budu zas na 10 rokov odrezaní je veľmi malá.

N1HiL
11-03-20, 12:43
1) Musela by sa urobiť aspoň cez rádio hlásenie že niečo také na kotelne prebehlo, pretože dáte unban každému, no ty hráči nezistia že dostali unban, pretože nechodia sa celé roky pozerať na to každý deň že či im nedali unban na pernamentný ban.
Ponúkam rádio expres, poprípadne vlna, postačí? :laughing1:

Hlavne sa vyjadruj do roku starého threadu a čakaj niečo xd

Military
11-03-20, 18:26
Príde my že je ti niečo vtipné. Asi si nepochytil vážnosť s akou som to písal.
Ako prvé rok ktorý spomínaš nie je skoro žiadny čas.
Ako druhé chceš napísať že sú vraj servery zahltené hráčmi? Alebo si myslíš, že usilovať o oživenie serveru a hneď niekoľkých je niečo nepochopiteľne?

Okrem toho, asi nemáš prehľad o čase, pretože zďaleka neprešlo ani pól roka od posledného komentáru. 13.11.2019, to nie sú ani 4 mesiace.
Možno máš aj nápad, ako informovať hráčov čo tu možno 7 rokov neboli, ak dostanú náhonov ten UB, tak aby vedeli že ho vôbec dostali.

YenG
12-03-20, 08:55
Koľko máš rokov military?

Military
12-03-20, 10:43
O tom nerád píšem, ale môžem ti napísať, že sa obávam zaspať, lebo by som sa nemusel už zbudiť.

YenG
12-03-20, 18:01
Tak nerieš kotelnu ktorá je dávno dead a nezachráni ju nič, a staraj sa o svoje zdravie a život, ver mi, spravíš lepšie

H3RD#
25-03-20, 15:15
lol,unban nedávajte, dojde seddy na tureckej ip a spadne kotelňa.

yadort
30-03-20, 08:00
herde, seddy nepotřebuje ub :D

Revan
30-03-20, 14:26
lol,unban nedávajte, dojde seddy na tureckej ip a spadne kotelňa.

Si z neho zasa urobím iba srandu chill.

H3RD#
24-04-20, 20:23
Si z neho zasa urobím iba srandu chill.

Asi zistil čo chceš z neho spraviť tak radšej na furiena už nechodí :-D

Revan
25-04-20, 17:09
Asi zistil čo chceš z neho spraviť tak radšej na furiena už nechodí :-D

Škoda. Nemám terč na posmech. :(

H3RD#
25-04-20, 17:51
Škoda. Nemám terč na posmech. :(

Najlepšie bolo keď hrali pesničky cez VOICE a dostal mute :DDDDDD ako ti písal " ty kkt prečo si mi dal mute" :D