Faceless_Man
04-11-19, 12:28
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 272658)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '344397'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Faceless Man >
[AMXBANS] Tvuj nick: Faceless
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1239079017
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1239079017
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 77.242.90.121
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 77.242.90.121
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Dajmen >
[AMXBANS] Server: csko.cz
Poznamka:
Dobry den, vcera jsem zapnul csko, 1.6 ano sice jsem byl non steam, ale zapnul jsem to asi po 10 letech. Sel jsem si zahrat, byl tam admin co mi daval ban Dajmen, co pouzival wallhack, taky jsem mu to i psal, at to vypne "pry nic nema" a po chvili hrani jsem dostal ban , za udajne wh. Nevim proc bych po 10 letech zapinal wh, kdyz jsem si pouze chtel zahrat zkusit si to jak to pujde nepujde a tak dale.
Po nejake dobe kamarad na ts rikal, ze mam wh, tak jsem az v tu dobu zapnul nataceni videa, http://leteckaposta.cz/667817418 (hodne kratke video) Protoze jsem zapnul video, snazil jsem se delat prefire bez wh a po chvili jsem dostal ban. To je asi vse co bych k tomu dodal. Preji hezky den. :)
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 272658)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '344397'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Faceless Man >
[AMXBANS] Tvuj nick: Faceless
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1239079017
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1239079017
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 77.242.90.121
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 77.242.90.121
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Dajmen >
[AMXBANS] Server: csko.cz
Poznamka:
Dobry den, vcera jsem zapnul csko, 1.6 ano sice jsem byl non steam, ale zapnul jsem to asi po 10 letech. Sel jsem si zahrat, byl tam admin co mi daval ban Dajmen, co pouzival wallhack, taky jsem mu to i psal, at to vypne "pry nic nema" a po chvili hrani jsem dostal ban , za udajne wh. Nevim proc bych po 10 letech zapinal wh, kdyz jsem si pouze chtel zahrat zkusit si to jak to pujde nepujde a tak dale.
Po nejake dobe kamarad na ts rikal, ze mam wh, tak jsem az v tu dobu zapnul nataceni videa, http://leteckaposta.cz/667817418 (hodne kratke video) Protoze jsem zapnul video, snazil jsem se delat prefire bez wh a po chvili jsem dostal ban. To je asi vse co bych k tomu dodal. Preji hezky den. :)