Zobrazit normální verzi : Soutěž na tvorbamap.cz
Máte-li zájem a chuť zúčastnit se soutěže v tvorbě map do CSka, navštivte prosím http://tvorbamap.cz/soutez/ pro více informací.
Zajímavé.Škoda že se může udělat pouze 1 mapa.Ale pokud jde o nejhezčí a zm mapu tak by jsme mohli v 1. desítce být =)).Kdo tu vlastně všechno dělá mapy?
Syrius,Grey a kdo ještě?
Promin na tebe jsem zapoměl =)).
Pridal by som anthrax, ale tam mam na stene meno. Mohol by som ho odstanit, lebo mam .pts subor anthraxu, ale nemam nakonfigurovany hammer teraz, takze ja sa pravdepodobne nezapojim.
S pts souborem toho nic moc nenaděláš, to je soubor na hledání LEAKu. :)
Kromě toho podmínkou soutěže je, že se nesmí použít stará ozkoušená mapa, ale že se musí naopak vytvořit úplně nová.
Ale to by si nezistil, ci je oskusana.. :D Aha hej, som si pomylil s rmf..
Grey šak anthrax si môžeš kludne dekompilovať. Je to malá mapka. :)
Btw nevedel som Backup že chodíš aj sem. :) To som rád. x)
Syrius udělej nějakou mapku.Třeba vyhraješ =D.
Tak vyhrať zas určite ne. :D Sú tam oveľa lepší odomňa. Ale skúsiť zapojiť sa môžem.
winbspc iba spustíš a to už budeš vedieť určite :) v hammeru dáš open vybereš v tom okienku namiesto rmf map a spustíš ten súbor čo si dekompiloval z bsp na map
hm, nějakou ujmu an zdraví to ale mít bude :)
No myslim ze som o tom cital. Rozhadzu sa textury myslim. Idem sa pustit do zm_anthrax2, takze tu tam mozno hodim..
já jsem chtěl udělat remake cs_assault na nějakou kde jsou kempy, ale teda fuj
Najlepsie je robit zm mapy odznova :)..
tak udělej cs_assault odznova borče :D
Myslim zombie mapy odznova a nie remake-i z normalnych map :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.