Zobrazit normální verzi : maxo2020
Vypis z konzole:
poprosim vas odbanovat to bol moj sestry syn na druhom pc a mne ste dali ban koly tomu ?? trvaly to neni riesenie davat koly tomu ban !
Poznamka:
poprosim vas odbanovat to bol moj sestry syn na druhom pc a mne ste dali ban koly tomu ?? trvaly to neni riesenie davat koly tomu ban !
Deda z Depa
26-11-19, 19:52
Ahoj tak v tom případě už je dost velký na to aby mohl alespoň chodit a ne stát a občas se pohnout když včera večer hrál se mnou.
Ale k věci podle mě je toto jen výmluva. Nejspíš ti perma nezůstane ale nechám to na ostatních adminech.
to som bol potom ja ale pohode kamas ved ma odbanuj preboha co mas 5 rokov ved slusne napisal uz mu do ruky nedam notas ! neboj sa odbanuj ma preboha chovas sa ako mali !
Deda z Depa
26-11-19, 20:00
Takových výmluv je tu hafa. Jak říkám zvýhodňuješ se tím nechám posoudit ostatní.
E:proč jsi večer nehrál pod svým nickem ?
Takhle by se ale mohl vymlouvat každej, že to byl někdo jinej a ne ty. A navíc tu spíš urážíš, takhle se určitě nežádá o unban. Pokud ti perma zůstane, kup si originální hru za pár korun.
Nemá 5 a ani by som sa nedivil keby má 2 krát toľko čo ty ale k veci, takýchto stories ti nepočítam aj 1000. Ako môžeš dokázať, že to bol niekto iný a nie jeden a ten istý človek?
Na demu s cheatingem je nick jakého hráče? Resp. jaký je k banu důkaz?
Vždy se banuje pouze konkrétní hráč za konkrétní porušení pravidel, které se týká jeho samotného. Z důvodu banu by mělo být možné vyčíst přesný důvod banu, na stejné IP může hráč neomezený počet hráčů a důvod k banu to není. Teď to vypadá, že cheating je zaznamenán u obou hráčů.
Na stejného hráče, tedy blokace účtů pro možnost obejití banu, to nevypadá.
Fun 10-11-2019 19:15:43 VALVE_0:0:889479208 78.141.84.5 sEkAcKa_:) /shop
Trouble in Terrorist Town 10-11-2019 19:15:42 VALVE_0:0:1762071724 78.141.84.5 kexo :D ved kricali ze deda
Fun 10-11-2019 19:15:27 VALVE_0:0:889479208 78.141.84.5 sEkAcKa_:) /shop[pripojen]
EDIT: Jediné vysvětlení jsem si musel najít v hlášení (https://csko.cz/forum/showthread.php?69471-TTT-Multiboxing), ale v takovém případě je na místě ban max na několik dní za narušování hry, určitě ne trvalý ban za wallhack, ke kterému není demo.
maxo2020, dodej výpis z konzole podle návodu níže.
Součinnost žádná, bany jsem upravil, aby odpovídaly realitě, ale hráč si toho už nemusí vůbec všimnout. Lepší bylo dát hned správný důvod i délku.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.