Zobrazit normální verzi : admin Off_Man
zdar stari kolegovia, ak su tu este nejaki.. Co za retarda je tento admin a naco ma prava, ked ich nepouziva? Hlasil som zdrzovanie. Videl, ze tam decko zdrzuje ale kick dal mne za to, ze som mu povedal, ze je retard a nic nerobi.
Hellou, nahlásil si a všimol som si neskorej až tvoju správu z knife. Prišiel som tam a pozeral som kto zdržuje. Videl som teba ako blokuješ druhé CT aby ho T mohlo zabiť. Druhé kolo si už nadával či som retard. Tak kde vidíš problém? On dostal za zdržiavanie ban po upozornení na to.
Beriem, ze ta urazilo, ze si retard. Budes este asi primlady.. Vytacalo ma, ako si si myslel, ze si nadradeny s tvojimi pravami. Knife servery sme tu budovali na nejaku uroven zopar rokov... Tipujem, ked si ty este cital slabikar a ty tu ides hrat na mna geroja :D
Inak, mozete kludne locknut. Chcel som si len vyliat srdiecko a napisat mu aj tu, ze je retard.
E: Ved som sa vyjadril. Proste si retard.
Ja ti neviem, ale jediný kto tu robí flame si ty. Situáciu som ti vysvetlil či ju berieš alebo nie. Mne je hento všetko jedno. Vyjadri sa k tej situácii na knife.
Grakon2702
08-12-19, 21:52
Tady má někdo ego vyšší než Mount Everest. Nahlásit někoho za blokování, pak dělat to samé a pak založit stížnost na admina, který to řešil, kde ho i urážíš, je totální demence.
Jolo, do budúcna to prosím skús bez toho urážania.
Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.