Zobrazit normální verzi : JB 7 mini
Dobrý večer chtěl bych nahlásit hráče pod nickem
"^LɪSᴛʀᴀᴀA^" 776 STEAM_0:1:224351484 2 18:25 40 0
bylo to tak že jsem byl u CT mám normální mikrofon jde mi pěkně rozumět a ten (SIMON) měla známe a ty Teroristé mě umyslně zabíjeli a nějaké nadávky na mě a to se mi nelíbí ten SIMON to neřeší chtěl bych abyste to nějak vyřešili.
Na riešenie je potrebné demo. Pravdepodobne ho nemáš tak nabudúce si sprav aj demo.
1. Otvoríš konzolu (klávesa pod ESC).
2. Nahrávanie spustíš príkazom do konzole record a názov dema (např. record listra).
3. Ukončenie a uloženie dema uskutočníš príkazom do konzole stop.
4. Demo nájdeš v súboroch hry cstrike.
5. Demo potom uploadni napr. na leteckaposta.cz a potom sem skopíruj a vlož link na demo.
Mám příspěvek chápat jako stížnost na hráče tebou uvedeným z důvodu nevhodného nebo vulgárního chování vůči tvé osobě ? Pokud ano musím vědět zda to bylo přes chat nebo přes voice.
JustDoItNigga
19-12-19, 16:04
Řekl bych, že to bylo tak, že Listra u CT nechávala schválně zabíjet druhé CT (kord když se jedná o mladšího hráče).
Takový to : "pojďte zabít CTčko, já vás nechám".
Není to poprvé co by to Listra udělala, vzpomínám si, že tomu tak bylo i v minulosti.
Nakladana Okurka
19-12-19, 17:46
Podle chtlg to taky tak vypadá, kdy psala /open do chatu :D
každopádně normální důkaz chybí
Grakon2702
19-12-19, 17:54
Už to říkám roky, že to jb potřebuje hltv. Odpadu bychom se pak zbavovali mnohem rychleji.
Souhlasím s Grakonem, avšak takhle je to dle mého neřešitelný
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.